kleine zaal-beleving
In onze kleine zaal programmeren we vaak nieuw talent en voorstellingen die het best tot hun recht komen in een intieme setting. Veel namen zullen nog onbekend voor u zijn. Houdt u wel van een verrassing, maar is kiezen lastig? Dan is de ‘kleine zaal-beleving’ iets voor u. Voor € 147,50 kunt u een seizoen lang onbeperkt naar voorstellingen in de kleine zaal. Kaarten reserveren kan gedurende het seizoen vanaf een week voor de voorstelling, mits de voorstelling niet is uitverkocht. Zie onze website voor meer informatie.

Sirene Sale
Iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur, als het luchtalarm klinkt, start bij DE KOM de Sirene Sale. Tijdens de Sirene Sale krijgt u 24 uur lang 50% korting op kaarten voor een geselecteerde voorstelling. Welke voorstelling dat is, wordt pas op de dag zelf bekend gemaakt via de nieuwsbrief, de website, Facebook en Twitter.

 

stadspas Nieuwegein
Inwoners met een laag inkomen kunnen met de Nieuwegeinse Stadspas voordelig of gratis meedoen met activiteiten op het gebied van sport, cultuur en recreatie. DE KOM ondersteunt dit initiatief. Voor een speciale selectie voorstellingen kunnen Stadspashouders kaarten kopen voor slechts € 5,00 per gezinslid. Tot een week voor de voorstellingsdatum zijn kaarten tegen dit speciale Stadspastarief, op vertoon van de pas, verkrijgbaar bij de theaterkassa. WWW.NIEUWEGEINSTADSPAS.NL

VRIEND VAN DE KOM WORDEN

DE KOM is blij met een grote Vriendenkring die DE KOM een warm hart toedraagt. Dankzij de financiële steun van Vrienden is het bovendien mogelijk om af en toe speciale projecten op het terrein van kunst en cultuur te bekostigen. Denkt u bijvoorbeeld aan bijzondere theatervoorstellingen, eigen (jongeren)theaterproducties, workshops, lezingen en rondleidingen. Als blijk van waardering biedt DE KOM Vrienden een aantal voordelen in de vorm van het Vriendenpakket. Vrienden worden bijvoorbeeld uitgenodigd voor speciale gelegenheden en kunnen met voorrang kaarten bestellen voor het volgende theaterseizoen. Wilt u meer betalen dan de minimale bijdrage, dan stellen wij dat natuurlijk zeer op prijs.
• Vriend: jaarlijkse bijdrage van minimaal € 50,00 recht op het Vriendenpakket voor twee persoon
AANMELDEN ALS VRIEND KAN EENVOUDIG VIA WWW.DEKOM.NL, 030 604 55 54 OF KASSA@DEKOM.NL

KORTING VOOR JONGEREN

CJP-leden, scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun CJP-pas, MBO-card of Cultuurkaart bij DE KOM een theaterkaart kopen voor slechts € 10,00! Deze lastminutekorting is alleen geldig vanaf een half uur voor aanvang van niet uitverkochte voorstellingen. Het is niet mogelijk vooraf kaarten te reserveren voor deze prijs.

DE KOM VOOR KINDEREN Voor jeugdige theaterbezoekers valt er veel te beleven in DE KOM. Vaak zijn er bij jeugd & familievoorstellingen workshops, kleurplaten, acties en meet & greets met de artiesten. In het theatercafé worden regelmatig activiteiten
en optredens speciaal voor kinderen georganiseerd. En tijdens de schoolvakanties genieten kinderen van kindervoorstellingen met extra activiteiten. Kijk voor meer informatie, het bestellen van kaarten en de invulling van de activiteiten op onze website.