KUNSTENCENTRUM

Schitteren in een musical, spelen in een band of orkest, de sterren van de hemel dansen bij het ballet of eigen kunstwerken tentoonstellen? Het kan allemaal bij DE KOM! DE KOM is naast een theater ook een kunstencentrum en biedt veel verschillende cursussen en lessen op het gebied van muziek, dans, theater, musical en beeldende kunst. Er valt voor iedereen wel iets te beleven in DE KOM!

Mix & Match
Het kunstencentrum is dé plek waar iedereen vanuit verschillende achtergronden, leeftijden en interesses samenkomt. Er zijn prachtige muziek-, dans-, toneel- en opnamestudio’s en een atelier voor beeldende kunst. Muziekcursisten verzorgen livemuziek bij dans- en theatervoorstellingen en er is een bonte mix van bandjes tijdens festivals. Leerlingen die het leuk vinden om samen met anderen te spelen, te maken en/of op te treden - uiteraard op ons eigen podium -, worden op weg geholpen door onze docenten, die naast het lesgeven ook uitvoerend actief zijn. Onze theatertechnici zorgen er met licht, geluid en decor voor dat de voorstelling helemaal af is. Ook worden er met regelmaat masterclasses georganiseerd in DE KOM, vaak door artiesten die hier zelf ook optreden.

Vitamine C(reativiteit)
Plezier staat voorop, maar een les of cursus in DE KOM biedt nog veel meer dan dat. Van creatief, expressief en muzikaal bezig zijn word je blij en gelukkig. Het bevordert je zelfverzekerdheid en probleemoplossend vermogen, je EQ en nieuwsgierigheid. Het is ontspanning en avontuur ineen. Vitamine C(reativiteit) is dus een boost voor je immuunsysteem en ook nog eens 100% natuurlijk! 

DE KOM doet meer
DE KOM biedt een compleet kunst- en cultuureducatiepakket voor de scholen en verzorgt in de wijken en op BSO’s speciale kunstprojecten op maat. Bezoek voor meer informatie de website of neem contact op met het kunstencentrum via 030 604 38 92 of educatie@dekom.nl.