BUSINESS PARTNERS

businessclub DE KOM
Als ondernemer kunt u ook lid worden van de businessclub van DE KOM. Deze bestaat uit een groep bedrijven die, in ruil voor een aantal aantrekkelijke voordelen, de culturele doelstellingen van DE KOM met een jaarlijkse financiële bijdrage ondersteunt. Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Carmen Zuidema (hoofd marketing, publiciteit en communicatie) of telefonisch via 030 605 57 97.

business partners DE KOM
Rabobank Utrecht (hoofdsponsor)
Rabobank Utrecht versterkt Nieuwegein door het ondersteunen van culturele, maatschappelijke en sportieve ambities. Rabobank Utrecht wil kunst en cultuur toegankelijk maken voor een brede doelgroep en ziet in Stadstheater en Kunstencentrum DE KOM een belangrijke partner. ‘Samen nemen we een aandeel in cultureel Nieuwegein’ is het idee van onze samenwerking.

Adviesgroep Nieuwegein Fiscaal Juristen en Accountancy, Van Anraad Assurantiën | VAPD, HLB Blömer accountants en adviseurs, Sutter Kars Notarissen, Sturkenboom Advocaten, Ricoh Document Center Utrecht.

DE KOM dankt het Fonds Podiumkunsten, K.F. Hein Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds voor de financiële steun.

Interview met Marco Sutter, trotse businesspartner en ambassadeur van DE KOM
Het aanmoedigen van anderen om meer te genieten van alles wat DE KOM te bieden heeft, is de belangrijkste drijfveer van Sutter Kars Notarissen om business partner te zijn. ,,Cultuur is een drempel die je over moet. Durf het te doen.” Aan het woord is Marco Sutter van Sutter Kars Notarissen in Nieuwegein. Sinds 2006 trotse business partner en ambassadeur van DE KOM. Lees hier het hele interview.