Let op! De komende maanden zijn er veel werkzaamheden en omleidingen rondom DE KOM. Bekijk de pagina met omleidingen en werkzaamheden voor de laatste updates.

bezoekadres
Stadsplein 6
3431 LZ Nieuwegein

Komt u als bezoeker naar DE KOM, dan kunt u vóór het voormalige politiebureau rechts afbuigen op de Zoomstede, richting de parkeergarage. Komt u laden/lossen of wilt u een mindervalide persoon tot aan de deur brengen, dan kunt u voor het politiebureau langs rechtdoor het Stadsplein oprijden. Als het plein is afgesloten, dan kunt u aanbellen bij de paal.



openbaar vervoer

DE KOM is bereikbaar met de sneltram vanuit Utrecht, IJsselstein en Nieuwegein-Zuid. Alle trams stoppen bij halte Stadscentrum Nieuwegein en de tram tussen Nieuwegein-Zuid en Utrecht stops tevens bij halte Merwestein. Streekbus 74 (Utrecht-Vianen) en streekbus 77 (Utrecht- Nieuwegein Zuid) stoppen beide bij halte Stadscentrum Nieuwegein en halte Stadshuis. Vanaf halte Nieuwegein Stadscentrum of vanaf De oude Kom loopt u via winkelcentrum Cityplaza in ongeveer vijf minuten naar DE KOM aan het Stadsplein. Plan mijn reis

auto

Met de auto bereikt u DE KOM via de snelwegen A2, A12 of A27 richting Nieuwegein. Volg de borden 'Centrum', 'Theater' en de P-borden.

parkeren

Bij de nabijgelegen Parkeergarages Theater, Stadshuis en Cityplaza betaalt u €2,80 per uur. Vanaf 18.00 uur geldt een avondtarief; u betaalt dan €6,40 euro voor de rest van de avond. Tevens zijn bij de horeca-uitgiftepunten van DE KOM voor alle parkeergarages uitrijkaarten te koop voor € 6,40. Een uitrijkaart is dus voordelig als u langer dan 2,5 uur geparkeerd staat in de parkeergarages Theater, Stadhuis of Cityplaza.

De parkeergarages zijn maandag t/m zaterdag van 7.00 tot 23.00 uur geopend. Op zondag zijn de parkeergarages Stadshuis en Theater geopend van 11.00 - 19.00 uur. Parkeergarage Cityplaza is wel geopend van 7.00 tot 23.00 uur. U kunt 24 uur per dag de parkeergarages uitrijden.

fietsenstalling
U kunt gratis uw fiets parkeren in fietsenstalling 'De Fietspomp'. Deze bewaakte fietsenstalling bevindt zich onder het Stadshuis, naast de ingang van parkeergarage 'Stadshuis' en is bereikbaar via de Noordstedeweg. De fietsenstalling is geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 00.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 00.00 uur en op zondag van 11.00 tot 23.00 uur.