DE KOM, stadstheater en kunstencentrum bruist van de activiteiten. Het is de aangewezen plek in Nieuwegein voor iedereen die kunst en cultuur wil beleven en beoefenen. DE KOM is een podium voor professionele en amateurkunst met ruim 200 voorstellingen en tal van andere activiteiten per seizoen. Het kunstencentrum van DE KOM biedt cursussen en faciliteiten aan op het gebied van muziek, dans, toneel, musical en beeldende kunst. Daarnaast verzorgt het kunstencentrum in samenwerking met diverse partners een groot aantal kunst- en cultuurprojecten, vooral voor scholen en buitenschoolse opvang en in de wijken.

DE KOM is per direct op zoek naar meerdere: HORECAMEDEWERKERS (PARTTIME)WERKZAAMHEDEN

Als horecakracht heb je een belangrijke dienstverlenende rol en draag je bij aan een gezellig avondje uit of een geslaagd congres. Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Voorbereidende werkzaamheden, zoals het klaarzetten van middelen, het aannemen en uitvoeren van bestellingen, het bereiden en serveren van dranken, versnaperingen en spijzen en overige activiteiten.
  • Je bent mede verantwoordelijk voor het verlenen van een optimale dienstverlening aan de gasten.
  • Je verricht opruim- en schoonmaakwerkzaamheden van de ruimtes, bar, meubilair, keuken.
  • Je rekent af met onze gasten en draagt zorg voor de opmaak en afdracht van je eigen kasbuffet.

WAT WIJ VRAGEN

  • Een flexibel en proactief persoon die van aanpakken weet.
  • Een servicegerichte en dienstverlenende instelling.
  • Representatieve uitstraling.
  • Iemand die zelfstandig kan opereren.

WIJ BIEDEN
Wij bieden een leuke functie in een gezellig team in een creatieve, inspirerende en informele organisatie. De werktijden zijn afhankelijk van onze activiteiten (voorstellingen, verhuringen e.d.) veelal ’s avonds en in het weekend. Wekelijks wordt er in overleg een rooster opgesteld, waarin de te werken tijd wordt vastgelegd. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoort een personeelsregeling om zelf DE KOM te ‘beleven’, zoals korting op theaterkaarten.

INTERESSE?
Ben je geïnteresseerd? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Sollicitaties met CV en motivatie kunnen per e-mail gestuurd worden naar Christa Verbunt: verhuur@dekom.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.