DE KOM, stadstheater en kunstencentrum bruist van de activiteiten. Het is de aangewezen plek in Nieuwegein voor iedereen die kunst en cultuur wil beleven en beoefenen. DE KOM is een state of the art theater met twee zalen en ruim 200 voorstellingen en tal van andere activiteiten per seizoen. Het kunstencentrum van DE KOM biedt cursussen en faciliteiten aan op het gebied van muziek, dans, toneel, musical en beeldende kunst. Daarnaast verzorgt het kunstencentrum in samenwerking met diverse partners een groot aantal kunst- en cultuurprojecten, vooral voor scholen en in de wijken. Na een periode waarin onze deuren gesloten waren, zijn we nu weer volop in bedrijf!

Om vol energie het voorjaar in te gaan, zijn wij op korte termijn op zoek naar meerdere:
ERVAREN HORECAMEDERWERKERS
voor gemiddeld 3 avonden per week (oproepbasis)WAT WIJ ZOEKEN
Je voelt je thuis in een creatieve en levendige werksfeer. Je bent gastvrij, flexibel en draagt graag bij aan het optimaal functioneren van de horeca-afdeling. Je weet van aanpakken en vindt het leuk om met een stralende glimlach onze gasten enthousiast te verwelkomen en ze een gezellig avondje uit te verzorgen. Je zorgt samen met je team dat alles klaarstaat voorafgaand aan de voorstelling of het evenement. Met je helikopterview zorg je dat alles vlekkeloos verloopt. Na afloop van de voorstelling ben je verantwoordelijk voor een goede afsluiting van de werkzaamheden en maak je de kas op.

We zijn op zoek naar medewerkers met horeca-ervaring die zelfstandig kunnen opereren en kunnen leidinggeven. Verder ben je flexibel beschikbaar voor gemiddeld 3 avonden per week, zowel doordeweeks als in de weekenden.

WIJ BIEDEN
Een leuke en flexibele ‘bijbaan’ in een gezellig team voor gemiddeld 3 avonden in de week. De werktijden zijn afhankelijk van onze activiteiten, maar meestal ’s avonds en in het weekend. Het rooster wordt maandelijks in overleg opgesteld. Je krijgt een tijdelijke aanstelling op basis van een oproepovereenkomst, met een salaris conform CAO-KE, schaal 4. Ook bieden we een personeelsregeling om zelf DE KOM te ‘beleven’, zoals korting op theaterkaarten.

INTERESSE?
Word je enthousiast van het functieprofiel? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Sollicitaties met cv en motivatie kun je per e-mail sturen naar Christa Verbunt: verhuur@dekom.nl. Voor meer informatie kun je Christa bellen: 030-605 5797.

DE KOM is er voor iedereen. Daarom willen wij gelijkheid, diversiteit en inclusie bevorderen. Wij nodigen alle kandidaten van harte uit te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.