VACATURE DOCENT BLOKFLUIT
DE KOM, stadstheater en kunstencentrum bruist van de activiteiten. Het is de aangewezen plek in Nieuwegein voor iedereen die kunst en cultuur wil beleven en beoefenen. DE KOM is een state of the art theater met twee zalen en ruim 200 voorstellingen en tal van andere activiteiten per seizoen. Het kunstencentrum van DE KOM biedt cursussen en faciliteiten aan op het gebied van muziek, dans, toneel, musical en beeldende kunst. Daarnaast verzorgt het kunstencentrum in samenwerking met diverse partners een groot aantal kunst- en cultuurprojecten, vooral voor scholen en in de wijken.

Wij zijn per september 2023 op zoek naar een:

DOCENT BLOKFLUIT ( voor gemiddeld 2,5 lesuur p/w)

WAT WIJ ZOEKEN
Als blokfluit docent krijg je energie van het geven van lessen, ben je betrokken en sta je voor een hoge kwaliteit. Je bent enthousiast, creatief en resultaatgericht. Naast een afgeronde relevante HBO-kunstvakopleiding, heb je kennis van relevante ontwikkelingen en trends in het muziekonderwijs en het begeleiden van talent. Je bent in het bezit van theoretische en praktische vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden. Verder ben je ook als muzikant actief en heb je goede contacten in het werkveld.

WAT GA JE DOEN
Als docent blokfluit geef je op een enthousiaste, creatieve manier les aan leerlingen tot 21 jaar. Daarbij ben je flexibel, betrouwbaar en ondernemend. Jij zorgt ervoor dat de leerlingen met veel plezier naar de les komen. Je organiseert i.s.m. je collega’s van de andere disciplines voorspeelmiddagen, concerten en voorstellingen. Daarnaast lever je een bijdrage aan de blazersdag en het jaarlijks terugkerend OPEN HUIS van DE KOM. Je bent beschikbaar op maandag voor de blokfluitlessen. Er is ook een mogelijkheid om je te verbinden aan door DE KOM georganiseerde onderwijsprojecten op de scholen of in de wijken.

WAT WIJ BIEDEN
Een leuke functie in een informele, creatieve werkomgeving voor gemiddeld 2,5 uur per week. Je komt te werken in een enthousiast team van muziekdocenten. Je krijgt een tijdelijke aanstelling conform CAO-KE schaal 8, met uitzicht op verlenging (ZZP-basis is bespreekbaar). Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere een persoonlijk opleidingsbudget en een personeelsregeling om zelf DE KOM te ‘beleven’, zoals korting op theaterkaarten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in DE KOM middels een collectief een lespraktijk voor volwassenen te organiseren. Je kunt je daarvoor aansluiten bij de KunstKombinatie.

INTERESSE?
Word je enthousiast van de functie en pas jij binnen het functieprofiel? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Sollicitaties met cv en motivatie kunnen tot en met 28 mei 2023 per e-mail gestuurd worden naar Carola Quint via educatie@dekom.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sandra van Wijk, coördinator cultuureducatie en -participatie: sandra@dekom.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.