steun ons, word Vriend

DE KOM is blij met een grote Vriendenkring die DE KOM een warm hart toedraagt. Dankzij de financiële steun van Vrienden hebben wij speciale projecten op het terrein van kunst en cultuur kunnen bekostigen. Denkt u bijvoorbeeld aan bijzondere theatervoorstellingen, eigen (jongeren)theaterproducties, workshops, lezingen en rondleidingen. In tijden van corona hebben wij onze Vrienden harder nodig dan ooit, dankzij hen kunnen wij als theater blijven bestaan.

Als blijk van waardering biedt DE KOM Vrienden een aantal voordelen in de vorm van het Vriendenpakket. Zodra wij weer open mogen worden Vrienden uitgenodigd voor speciale gelegenheden en kunnen zij met voorrang kaarten bestellen voor het nieuwe theaterseizoen. Ook is er een jaarlijkse Vriendenbijeenkomst. U kunt DE KOM ondersteunen als DUO-Vriend of als SOLO-Vriend. Wilt u meer betalen dan de minimale bijdrage, dan stellen wij dat natuurlijk zeer op prijs.

• DUO-Vriend: jaarlijkse bijdrage van minimaal € 50,00, recht op het Vriendenpakket voor twee personen
• SOLO-Vriend: jaarlijkse bijdrage van minimaal € 25,00, recht op het Vriendenpakket voor één persoon.

Vriend worden?
Aanmelden als Vriend kan door contact op te nemen met de theaterkassa per e-mail: kassa@dekom.nl.

Wilt u het theater steunen zonder Vriend te worden? Dat kan natuurlijk ook! Klik dan op onderstaande button voor een eenmalige donatie.


doneer