vacature docent theater

Wij zoeken per 31 augustus 2024 een enthousiaste en creatieve

DOCENT THEATER
voor gemiddeld 5 uur per week (13,89% fte)

WAT GA JE DOEN
Je geeft theaterlessen aan kinderen en jongeren tot 21 jaar. Dit zijn groepslessen in de vrije tijd (maandagmiddag & -avond) en lessen spel & improvisatie op scholen en in de wijken. Met de cursisten neem je deel aan gezamenlijke presentatiemomenten, theaterproducties en events in DE KOM. Je vindt het belangrijk dat cursisten met plezier leren. Daarvoor zet je jouw enthousiasme, creativiteit en vakinhoudelijke kennis in. DE KOM is in ontwikkeling op het gebied van bijzondere projecten en eigen producties. Hieraan meewerken wordt gewaardeerd en eigen initiatieven zijn welkom.

Kortom:
- Gemiddeld 5 uur per week voor groepslessen op basis van 35 lesweken in de vrije tijd;
- 50 theaterlesuren per jaar op de Nieuwegeinse scholen primair onderwijs en eventueel voortgezet onderwijs (spel en improvisatie);
- Mogelijkheid tot uitbreiding uren op projectbasis.

WAT WIJ ZOEKEN
- Je hebt een relevante hbo-kunstvakopleiding en ervaring in het geven van theaterles;
- Je hebt ervaring in het maken van theaterproducties met cursisten;
- Je bent op de hoogte van relevante ontwikkelingen en trends in de theatereducatie;
- Verder ben je ondernemend, een teamspeler en klantgericht;
- Je bent in ieder geval beschikbaar op maandag tussen 15.30 uur en 21.30 uur vanwege de groepslessen in de vrije tijd, daarnaast ben je extra uren beschikbaar op projectbasis.

WAT WIJ BIEDEN
- Een prachtige inspirerende werkplek;
- Een team van enthousiaste, creatieve collega’s;
- Ruimte voor eigen initiatief en ideeën om theaterlessen van DE KOM nog aansprekender en betekenisvoller te maken;
- Een tijdelijk dienstverband voor gemiddeld 5 à 6 uur per week (afgerond 0,14 fte) met zicht op uitbreiding en verlenging;
- Een functie conform de CAO Kunsteducatie, schaal 8;
- Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk opleidingsbudget en een personeelsregeling om zelf DE KOM te ‘beleven’, zoals korting op theaterkaarten.

INTERESSE?
Word je enthousiast van deze functie en pas je binnen het functieprofiel? Dan nodigen we je graag uit om uiterlijk 3 juli 2024 te solliciteren. Sollicitaties met motivatie en CV kunnen per e-mail verstuurd worden naar Carola Quint, carola@dekom.nl. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagochtend 8 juli tussen 9.00 uur en 12.00 uur en dinsdagochtend 9 juli tussen 9.00 uur en 13.00 uur.

Heb je een inhoudelijke vraag over de functie? Neem dan contact op met Sandra van Wijk, coördinator cultuureducatie en –participatie: sandra@dekom.nl, te bereiken op 030-604 3892.

DE KOM is er voor iedereen en streeft ernaar dat het team een afspiegeling vormt van de maatschappij, met een diversiteit aan leeftijden, perspectieven en achtergronden. Voel je uitgenodigd om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.