LIEF KOM-PUBLIEK,

Wat hebben we ons erop verheugd; het theaterprogramma van het voorjaar 2022. Wat fijn dat we u weer een onvoorwaardelijk avondje uit kunnen bieden. Dat we zij aan zij weer ongegeneerd kunnen snikken en snotteren wanneer we ontroerd zijn en schaterlachen bij een goede grap. Dat we onze gedachten weer kunnen verzetten en geïnspireerd kunnen raken.

Met ons geloof in de kracht van cultuur laten we de ballast van de afgelopen twee jaar achter ons en kijken we vooruit. We mogen weer doen waarvoor we bestaan en zijn helemaal klaar voor aanvang. Gooi het doek maar open, lichten aan! KOM het meemaken!

Ariane Kop
directeur-bestuurder DE KOM

TOT ZIENS?
DE KOM presenteert het programma voor het voorjaar van 2022. Een nieuw theaterprogramma in een nieuw jaar, waarin hopelijk weer van alles kan en mag. Wilt u hiervan niets missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, dan weet u direct wanneer er voorstellingen bijgeboekt worden.

Wijzigingen zijn voorbehouden, houd voor actuele informatie de website in de gaten. Voor vragen kunt u op terecht bij onze theaterkassa via 030 604 5554 of kassa@dekom.nl, zie de website voor de openingstijden. Uiteraard blijven wij ons houden aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM voor een veilig en verantwoord theaterbezoek.