LIEF PUBLIEK,

Achter de schermen in DE KOM is alles spik en span. De lampen zijn gepoetst, de klussen geklaard. We kijken terug op een bijzonder jaar, een jaar waarin we onszelf anders hebben leren kennen. Wie we zijn, waar we voor staan en wat we kúnnen. En hoe wendbaar we bleken.

Terwijl ik dit schrijf, zijn er net nieuwe maatregelen afgekondigd. Hoe het precies verder gaat, weten we nog niet. Maar mijn geloof in de kracht van cultuur is sterker dan ooit. En met de inzichten van de afgelopen tijd, zijn onze kansen talrijk. Ik kijk reikhalzend uit naar een nieuw jaar, waarin wij elkaar zeker en vast weer gaan ontmoeten in het theater. Gooi het doek maar open, lichten aan! Tot ziens?

Ariane Kop
directeur bestuurder DE KOM

van 6

TOT ZIENS?
DE KOM presenteert het programma voor het voorjaar van 2022. Een nieuw theaterprogramma in een nieuw jaar, waarin hopelijk weer van alles kan en mag. Wilt u hiervan niets missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, dan weet u direct wanneer er voorstellingen bijgeboekt worden.

Wijzigingen zijn voorbehouden, houd voor actuele informatie de website in de gaten. Voor vragen kunt u op terecht bij onze theaterkassa via 030 604 5554 of kassa@dekom.nl, zie de website voor de openingstijden. Uiteraard blijven wij ons houden aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM voor een veilig en verantwoord theaterbezoek.