VACATURE ALLROUND THEATERTECHNICUS

DE KOM, stadstheater en kunstencentrum bruist van de activiteiten. Het is de aangewezen plek in Nieuwegein voor iedereen die kunst en cultuur wil beleven en beoefenen. DE KOM is een podium voor professionele en amateurkunst met ruim 200 voorstellingen en tal van andere activiteiten per seizoen. Het kunstencentrum van DE KOM biedt cursussen en faciliteiten aan op het gebied van muziek, dans, toneel, musical en beeldende kunst. Daarnaast verzorgt het kunstencentrum in samenwerking met diverse partners een groot aantal kunst- en cultuurprojecten, vooral voor scholen en buitenschoolse opvang en in de wijken. 

 

DE KOM heeft direct plek voor een:  

ALLROUND THEATERTECHNICUS MET SPECIALISATIE TREKKENWAND  

(140 UUR PER MAAND)  

 

WERKZAAMHEDEN 

  • Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, op- en afbouw en feitelijke realisatie van voorstellingen, concerten en andere evenementen.
  • Je specialisatie is trekkenwand maar je bent ook inzetbaar op alle overige disciplines van de podiumtechniek.
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het juiste gebruik, onderhoud en verzorging van de technische installaties, waaronder de trekkenwand.
  • Je bent medeverantwoordelijk voor de technische veiligheid van de voorstellingen en het naleven van de ARBO- en veiligheidsvoorschriften.

WAT WIJ VRAGEN 

Je bent flexibel, energiek en hebt een dienstverlenende en gastvrije instelling. De volgende kwaliteiten en eigenschappen omschrijven wie jij bent: 

  • MBO+ denk- en werkniveau met functie gerelateerde opleiding.
  • Je beschikt over het certificaat BMT-B en eventueel BHV.
  • Kennis van het bedienen van de TNM is een pré.
  • Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en organisatorische kwaliteiten.
  • Je woont bij voorkeur in de regio Nieuwegein.

 

WIJ BIEDEN 

Wij bieden jou een uitdagende functie in een creatieve, inspirerende en informele organisatie. Een werkweek met flexibele werktijden, ook in de avonden, weekenden en op feestdagen volgens een vooropgesteld rooster. Je krijgt een tijdelijke aanstelling conform CAO-KE schaal 6 voor 140 uur per maand, met uitzicht op verlenging en een aanstelling in vaste dienst.  

Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere een persoonlijk opleidingsbudget en een personeelsregeling om zelf DE KOM te ‘beleven’, zoals korting op theaterkaarten.  

 

INTERESSE? 
Word je enthousiast van het functieprofiel? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Sollicitaties met CV en motivatie kunnen per e-mail gestuurd worden naar Dietie Strunk (managementassistent): dietie@dekom.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Henk Daanen, hoofd theatertechniek, beheer & ICT: henk@dekom.nl of 030-605 5797. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.