DE KOM, stadstheater en kunstencentrum bruist van de activiteiten. Het is de aangewezen plek in Nieuwegein voor iedereen die kunst en cultuur wil beleven en beoefenen. DE KOM is een state of the art theater met twee zalen, en ruim 200 voorstellingen en tal van andere activiteiten per seizoen. Het kunstencentrum van DE KOM biedt cursussen en faciliteiten aan op het gebied van muziek, dans, toneel, musical en beeldende kunst. Daarnaast verzorgt het kunstencentrum in samenwerking met diverse partners een groot aantal kunst- en cultuurprojecten.

Na een periode waarin onze deuren gesloten waren, staan we nu aan het begin van een nieuw cultureel seizoen! Om met volle capaciteit en vol energie van start te gaan, zijn wij op korte termijn op zoek naar een: 

ALLROUND MARKETEER tijdelijk, 32-36  uur per week

Wegens ziekte van onze marketing-collega zijn wij per direct op zoek naar een marketeer die zin heeft om lopende projecten over te nemen. Samen met ons team ben je verantwoordelijk voor de promotie  van de reguliere programmering, het kunstencentrum en bijkomende projecten.

WIJ VRAGEN:
Een fijne, flexibele collega die soepel persberichten schrijft, wervende verkoopteksten bedenkt, nieuwsbrieven kan samenstellen en snel wegwijs is in ons CMS en de social media. Je bent proactief in het contact met impresariaten, lokale, regionale en landelijke pers en samenwerkingspartners. Je denkt mee met marketingcampagnes en verkoopacties. Je werkt gemakkelijk samen, maar kunt ook prima zelfstandig aan de slag.

WIJ  BIEDEN:
Een uitdagende functie in een creatieve, inspirerende en informele organisatie. Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor 6 maanden conform de CAO Kunsteducatie schaal 6 voor gemiddeld 32 uur per week. Andere contractvormen zijn bespreekbaar. Het is fijn als je in de regio van Nieuwegein woont.

INTERESSE?
Word je enthousiast van het functieprofiel? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Sollicitaties met cv en motivatie kunnen tot 30 september 2021 per e-mail gestuurd worden naar Dietie Strunk (managementassistent): dietie@dekom.nl. 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Carmen Zuidema, hoofd marketing en programma: carmen@dekom.nl of 030-605 5797.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.