Alleskunner Saman Amini maakt cabaret debuut met eigen integratieplan

Na de veelgeprezen voorstellingen ‘A Seat at The Table’ (★★★★★) en ‘Nobody Home’ (★★★★) is theatermaker, acteur en muzikant Saman Amini terug met zijn eerste cabaretsolo. In ‘Saman Amini’s Integratieplan’ zet hij op hilarische en intieme manier uiteen hoe we omgaan met elkaar in deze multiculturele samenleving. De cabaretshow is te zien op zaterdag 15 oktober in DE KOM!

Saman’s nieuwste show is al 22 jaar in ontwikkeling. Van zijn kinderjaren in Teheran, naar zijn jeugd in het Brabantse AZC, zijn studietijd aan de Toneelacademie Maastricht tot vandaag de dag in Amsterdam; Saman heeft alle hoeken en gaten van Nederland gezien. Met ‘Saman Amini’s Integratieplan’ gaat hij met verhalen en liedjes op zoek naar het antwoord: waar voel ik mij thuis en wanneer ben ik volledig geïntegreerd? 

Saman: “Ik wil op een geestige wijze mijn reis naar het Nederlanderschap tonen, in de hoop dat als het publiek mijn pijn begrijpt, ze ook oog krijgen voor de pijn van alle andere mensen die zich niet gehoord voelen.” Het is een show vol grote vragen, maar met veel humor: “Wat mij betreft mogen mensen in hun broek piesen van het lachen”. 

Bestel hier je kaarten voor deze voorstelling.