DE KOM, stadstheater en kunstencentrum bruist van de activiteiten. Het is de aangewezen plek in Nieuwegein voor iedereen die kunst en cultuur wil beleven en beoefenen. DE KOM is een state of the art theater met twee zalen en ruim 200 voorstellingen en tal van andere activiteiten per seizoen. Het kunstencentrum van DE KOM biedt cursussen en faciliteiten aan op het gebied van muziek, dans, toneel, musical en beeldende kunst. Daarnaast verzorgt het kunstencentrum in samenwerking met diverse partners een groot aantal kunst- en cultuurprojecten, vooral voor scholen en in de wijken.  Onze verhuur en horeca-activiteiten zijn ondergebracht in onze DE KOM Horeca BV en van cruciaal belang voor onze exploitatie.  
 
Na een periode waarin onze deuren gesloten waren, staan we nu aan het begin van een nieuw seizoen! Om vol energie van start te gaan, zijn wij per direct op zoek naar een: 
 
TEAMLEIDER HORECA 
voor gemiddeld 32 uur per week 
 
WAT WIJ ZOEKEN  
Je voelt je thuis in een creatieve en levendige werksfeer. Je bent gastvrij, flexibel en zorgt voor het optimaal functioneren van de horeca-afdeling. Je weet van aanpakken en vindt het leuk om het horecateam te instrueren, zodat onze gasten enthousiast worden verwelkomd en een gezellig avondje uit beleven. Je zorgt dat alles klaarstaat voorafgaand aan de voorstelling of het evenement en dankzij jouw helikopterview verloopt alles vlekkeloos. Na afloop van de voorstelling ben je verantwoordelijk voor een goede afsluiting van de avond en maak je de kas op. 
 
Tot jouw taken behoren:  
-Leidinggeven aan het horecateam; 
-Instructies geven aan buffetmedewerkers; 
-Bij piekmomenten zelf inspringen en werken als meewerkend coördinator; 
-Voorbereidende werkzaamheden uitvoeren, zoals planning en inkopen; 
-Financiële afhandelingen. 
 
Verder ben je flexibel beschikbaar voor gemiddeld 32 uur per week. De werktijden zijn afhankelijk van onze activiteiten, maar vinden veelal ’s avonds en in het weekend plaats. 
 
WIJ BIEDEN 
Een prachtige werkplek met alle faciliteiten in ons theater en kunstencentrum; 
Een informele, creatieve werkomgeving; 
Een dienstverband van gemiddeld 32 uur per week (startdatum z.s.m.); 
Een jaarcontract met de intentie om te verlengen; 
Honorering conform de CAO-KE, schaal 5; 
De mogelijkheid om zelf DE KOM te ‘beleven’, zoals korting op theaterkaarten. 
 
INTERESSE?  
Word je enthousiast van het functieprofiel? Dan nodigen we je uit om zo snel mogelijk te solliciteren. Sollicitaties met CV en motivatie kunnen per e-mail gestuurd worden naar Dietie Strunk (managementassistent): dietie@dekom.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christa Verbunt, manager hospitality, horeca en sales: 030-605 5797. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.