Renaissance

Igone de Jongh en Marijn Rademaker
za 15 feb 20.15
za 15 feb
20.15

Ontdek de betoverende wereld van Igone de Jongh en Marijn Rademaker in het nieuwe meesterwerk, Renaissance. Igone en Marijn brengen hun artistieke vrijheid op meesterlijke wijze tot uiting in vijf unieke choreografieën. Renaissance neemt je mee op een boeiende reis in een betoverde wereld, met een samenspel van video's, persoonlijke notities, ontboezemingen en natuurlijk vijf verbluffende dansstukken. Elk optreden is meesterlijk uitgevoerd door Igone de Jongh en Marijn Rademaker.

Geniet van deze autobiografische dansvoorstelling, waarin Igone op intieme wijze haar levensverhaal, inclusief de hoogte- en dieptepunten, deelt. Van de harde weg naar boven, de gloriejaren bij Het Nationale Ballet tot aan de ‘vrije val’ van de afgelopen jaren. Ook Marijn Rademaker, die met haar als danspartner die gloriedagen heeft gedeeld, beleeft ook zijn eigen Renaissance. Het betoverende duo is weer terug, en hoe! In Renaissance krijgt het publiek de unieke kans om de passie van de pas de deux uit Het Zwanenmeer en Romeo en Julia opnieuw te beleven.

Het idee voor Renaissance is ontstaan door de bijzondere samenwerking tussen Igone de Jongh, Marijn Rademaker en Marc Pos, die tevens de regie op zich neemt. WWW.SENF.NL