Lunchpauzeconcert

Tonke en Raimond | Piano en zang
gratis voorstelling
vr 29 mrt 12.45
vr 29 mrt
12.45

Goede tradities moeten gekoesterd worden, vindt DE KOM. Daarom kan je in DE KOM weer genieten van een lunchpauzeconcert. In het theatercafé trakteert een artiest of ensemble u iedere maand op lichtverteerbare muziek met een korte toelichting. De concerten beginnen, zoals u gewend bent, om 12.45 uur. Vanaf 12.30 uur bent u welkom in ons theatercafé. Je mag je eigen bammetjes meenemen.

Tonke Meijer is een sprankelende persoonlijkheid, die al jaren met veel passie en plezier zingt. Ze zingt tijdens levensgebeurtenissen zoals dopen, begrafenissen en bruiloften. Daarnaast heeft zij in meerdere koren gezongen en solistische bijdragen geleverd. Vanaf haar 16de volgde ze lessen bij verschillende zangdocenten. Door de jaren heen heeft ze daardoor een uitgebreid repertoire opgebouwd.

In het zingen, net zoals in contact met anderen, is Tonke altijd op zoek naar verbinding, dat is een rode draad in haar bestaan. Van zingen krijgt ze energie. Ze verbindt met muziek en gelooft oprecht, dat zingen verbindt en ieder daarin op zijn eigen manier zijn gevoel kan tonen. Het geeft de mogelijkheid om echt in contact te zijn met elkaar.

Anderhalf jaar geleden leerde ze Raimond Metting kennen, zelf zangdocent in De Kom, maar ook zanger en pianist. Hij wil niet vanuit een hokje muziek maken en daarom zingt en speelt hij van Kleinkunst tot Rock en van Dance tot Duitse Schlager. De klik met Tonke was er daarom ook meteen. Daarom gingen met veel plezier werken aan een muzikaal programma. Het resultaat kan worden omschreven als easy-listening, met af en toe een scherp randje.