SIMPLY... THE BEST OF TINA TURNER

Nurlaila Karim
bijgeboekt
wo 6 dec 20.15
wo 6 dec
20.15

Stap binnen in de wervelende wereld van 'de Queen of Rock'Roll': Tina Turner. Herbeleef haar grootste hits met niemand minder dan Nurlaila Karim als leadzangeres van deze grootse show! Samen met haar negenkoppige showband inclusief backingvocals en natuurlijk de onmiskenbare danseressen, zorgen zij voor een energiek spektakel in Simply... The Best of Tina Turner.

De legendarische Tina Turner, bekend om haar krachtige stem en energieke optredens, is onlangs overleden, maar haar muzikale erfenis leeft voort. En wie anders dan de "number one Tina Performer" Nurlaila Karim zou de rol van leading lady op zich kunnen nemen in deze adembenemende muzikale productie, waarin de tijdloze hits van Tina Turner volledig tot hun recht komen?

Tina Turner is met tweehonderd miljoen verkochte platen de bestverkopende vrouwelijke rockartiest en verkocht de meeste concerttickets van alle soloartiesten ter wereld! Een paar van haar grootste NPO 2 Top 2000-hits zijn onder andere 'Proud Mary', 'The Best', 'Tonight', 'River Deep Mountain High' en 'Private Dancer'.

Nurlaila haar vertolking in de hitmusical ‘Tina’ in het Beatrix Theater te Utrecht werd lovend ontvangen en de musical trok meer dan 200.000 bezoekers. Nu schittert ze in deze grandioze nieuwe concertshow, met een groots showdecor, vette visuals en betoverend licht!