100% JIJ!

Thijs Lindhout
bijgeboekt
wo 15 nov 20.15
wo 15 nov
20.15

Thijs Lindhout is naast theatermaker ook succesvol podcast maker. Binnenkort start hij met een nieuwe serie van zijn 100% Inspiratie Podcast!

Na een succesvolle tour met een spectaculair slot in een uitverkocht Beatrixtheater is Thijs Lindhout terug met een nieuwe theatervoorstelling: 100% JIJ! Een voorstelling over geluk, verbinding met jezelf en natuurlijk een flinke dosis humor en zelfspot! In de wereld van goeroes, coaches en cliché tegeltjes op elke hoek van de straat zien we door de bomen het bos niet meer. Thijs claimt niet het antwoord te hebben op essentiële levensvragen. Tijdens zijn show gebruikt hij zijn eigen zoektocht naar geluk als rode draad. Hij vertelt over het overlijden van zijn moeder, zijn zoektocht naar verbinding met zichzelf en hoe hij spirituele hoogtepunten ontdekt op de meest gekke plekken. Laat je meevoeren door zijn verhaal, lach en dans tijdens zijn muzikale medleys en krijg tussendoor stiekem inzichten over je eigen leven. 

 

Ter info: ‘100% JIJ!’ is de nieuwe titel van de show ‘Hoe de fuck vind ik geluk?’ waarmee Thijs een aantal keer tijdens de corona periode heeft opgetreden. ‘100% JIJ!’ is het vervolg op de 100% Inspiratie Show.