Coco kan het! (2+)

Afra Ernst
Prentenboekjesfestival
zo 26 mei
zo 26 mei

In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga mee op avontuur en ontdek alle dieren. Tijdens het Prentenboekjesfestival verandert DE KOM in een weelderige tuin. Hier kunnen peuters en kleuters uitgebreid spelen en naar de voorstelling Dikkie Dik & Ik óf naar Coco kan het. Een ticket voor één van deze voorstellingen geeft toegang tot het Prentenboekjesfestival.

Coco kan het! is een fantasievolle voorstelling vol dans en muziek over durf, iemand aanmoedigen en samen sterk staan. Iedereen mag bij binnenkomst plaats nemen in een nest en je raadt het al: jij bent Coco, het kleine vogeltje dat bijna mag uitvliegen. Aan het eind van de voorstelling mag je je vleugels uitslaan, het nest verlaten en meedansen. Je kunt het! WWW.VANAF2.NL

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Ook kinderen onder deze leeftijdsgrens hebben een geldig ticket nodig.