Dikkie Dik & Ik (2+)

Desiree van Haaren en Achref Adhadhi
Prentenboekjesfestival
zo 26 mei 10.30
zo 26 mei
10.30

In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga mee op avontuur en ontdek alle dieren. Tijdens het Prentenboekjesfestival verandert DE KOM in een weelderige tuin. Hier kunnen peuters en kleuters uitgebreid spelen en naar de voorstelling Dikkie Dik & Ik óf naar Coco kan het!. Een ticket voor één van deze voorstellingen geeft toegang tot het Prentenboekjesfestival.

Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Hoe is het als je op vier pootjes loopt en niet kan praten? Als je op gekke plekken mag liggen, druk over de toetsen van de piano rent, stiekem in de vissenkom grabbelt en daarna droomt van allerlei spannende avonturen? Dikkie Dik beweegt zich middels projecties en videobeelden door de ruimte. Met veel slapstick en humor wordt de wereld van Dikkie Dik tot leven gebracht. WWW.VANAF2.NL

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Ook kinderen onder deze leeftijdsgrens hebben een geldig ticket nodig.