Rapunzel De Musical (4+)

Sita Vermeulen e.a.
Bekroond met Platina Ticket Award
za 24 feb
za 24 feb

Na het succes van 'Belle en het Beest' en 'Assepoester de Musical', beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, brengt Van Hoorne in seizoen 2023-2024 Rapunzel de Musical naar het theater.

Rapunzel is een prinses met prachtige lange, magische haren. Kappersknecht Tobias is op slag verliefd op haar. Maar dan blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen. En die besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas? Met betoverende liedjes, fraaie aankleding en een flinke dosis humor is Rapunzel de Musical een heerlijk familie-uitje. WWW.VANHOORNE.COM

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Ook kinderen onder deze leeftijdsgrens hebben een geldig ticket nodig.

Kom verkleed als je favoriete sprookjesfiguur voor de sprookjesverkleedwedstrijd! De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet.