Swingin' Christmas

The Legends ft. Michael Varekamp
NRC ★★★★
wo 13 dec 20.30
wo 13 dec
20.30

The Legends brengen met hun voorstelling Swingin’ Christmas de kersthits van Louis Armstrong, Charles Aznavour & Frank Sinatra naar het theater. 

Louis Armstrong schreef geschiedenis met de plaat ‘White Christmas’ maar ook Frank Sinatra, Charles Aznavour en Ella Fitzgerald moesten geloven aan het genre waarin Jazz, Blues en Gospel samensmelten. Deze ouderwetse feel good muziek inspireert The Legends o.l.v. trompettist, zanger en verteller Michael Varekamp om een heus kerstprogramma te maken in de geest van ‘Louis!’. Speciale gast is chansonnière Tess Merlot die extra romantiek aan de grootste kerstklassiekers toevoegt door ze in hun Franse uitvoering ten gehore te brengen. 


Swingin’ Christmas zet je in de arrenslee voor een magisch tocht door ‘Winter Wonderland’. Een avond zwijmelen bij het haardvuur en iedereen die je lief is volmondig de liefde verklaren. ‘Have yourself a merry little Christmas’, ‘Let it Snow’ en ‘Silent Night’ kunnen dan ook rekenen op hartverwarmende vertolkingen, in het Engels én het Frans. De meest prachtige songs komen voorbij, waarmee het afgelopen jaar van een gouden randje wordt voorzien. WWW.THELEGENDS.BIZ

Verrukkelijke sfeer bij origineel jazzconcert. (…) Michael Varekamp laat horen dat jazzlegendes als Louis Armstrong en Ella Fitzgerald ook schitterden in kerstmuziek.

NRC ★★★★