De Vliegende Hollander (7+)

Ida van Dril
zo 8 okt 15.00
zo 8 okt
15.00

Na een lange tijd binnen wil iedereen weer naar buiten. Varen, vliegen, de zee op. Maar Ida niet. Ze is bang en blijft liever thuis met haar hondje. Ze droomt wel van strand, bos, zee en mysterieuze avonturen, maar buiten vliegt een spookschip en liever blijft ze binnen. Ida van Dril duikt in het mysterieuze verhaal van De Vliegende Hollander en neemt je mee naar de woeste zee. In een muzikale en grappige voorstelling met laffe helden en heldhaftige lafaards laat ze zien dat bang zijn helemaal niet eng is. WWW.IDAVANDRIL.NL

Tijdens de Kinderboekenweek van 4 tot en met 15 oktober is er door heel Nieuwegein van alles te doen. Bekijk welke activiteiten er bij jou in de buurt zijn!

Voorafgaand aan De Vliegende Hollander kun je voor voor € 9,50 per persoon onbeperkt pannenkoeken eten in het theatercafé (exclusief drankjes). Boek het arrangement en maak je theateruitje KOMpleet.

Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom om voor de voorstelling je eigen Vliegende Hollander stop-motionvideo te maken of Photoshop je jezelf in een zelfgetekende zeestorm.

Ida van Driel verbeeldt heel mooi en naturel met plastic, blik en stoffen dingetjes een theaterwereld der dingen waarin het heerlijk vertoeven is.

De Theaterkrant