Jij bent de liefde

Dokter Juriaan
bijgeboekt
wo 3 apr 20.30
wo 3 apr
20.30

Je past je aan. Je probeert het zo goed mogelijk te doen. Vaak in de hoop om gezien, erkend en gewaardeerd te worden door je omgeving en misschien wel jezelf.

Je voelt dat er iets zou moeten veranderen in je leven, maar toch ga je maar door. De angst voor het onbekende en voor de mogelijke oordelen van de buitenwereld is zo groot, dat iets in jou toch weer kiest voor de oude, bekende en dus veilige route. Het resultaat is dat je vasthoudt aan een voor jou verkeerde baan, een krampachtige relatie, een schadelijke overtuigingen en dito keuzes. En dat voel je in de vorm van stress, spanning, mentale en fysieke klachten.

Tijdens de lezing begeleidt Juriaan je door zijn nieuwste bestseller 'Jij bent de Liefde, leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering'. Hij doet dat op zijn geheel eigen wijze: confronterend, interactief, met humor én liefdevol tegelijkertijd. Hij stelt je in staat om hoofd en lijf weer te laten samenwerken zodat ze een waardevolle bondgenoot worden van elkaar en jij via die weg kunt worden wie je bedoeld bent om te zijn. WWW.DOKTERJURIAAN.NL