Beuk! (4+)

Kim van Zeben
Nationaal Theaterweekend 2024 | Nationale Voorleesdagen
zo 28 jan 14.30
zo 28 jan
14.30

Van 26 tot en met 28 januari 2024 vieren we de liefde voor theater tijdens het Nationaal Theaterweekend. Het belooft een héél leuk weekend te worden met bijzondere theaterbelevingen voor maximaal 10 euro. KOM het meemaken!

Sjef de Muis verliest zijn huis als zonder pardon zijn boom wordt omgezaagd. Hij vindt een schuilplaats onder een blokhut in het bos, maar Beuk de Houthakker is hier niet blij mee. Deze hut is van haar! Die muis moet weg, koste wat kost. Als ook Uil om de hoek komt kijken, is de chaos compleet. Beuk, Sjef en Uil raken steeds meer verstrikt in hun strijd om het bos. Maar van wie is dat bos nu eigenlijk echt? De familievoorstelling Beuk! is een fysieke rollercoaster, vol spectaculaire achtervolgingen, gevechten en komische valpartijen. Slapstick op hoog niveau met veel gooi- en smijtwerk en dingen die kapot mogen. Maar bovenal is het een ontroerend verhaal over echte vriendschap en liefde voor de natuur. WWW.KIMVANZEBEN.NL

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Ook kinderen onder deze leeftijdsgrens hebben een geldig ticket nodig.

PANNENKOEKENFEEST!
Tijdens het Nationaal Theaterweekend kun je voorafgaand aan 'Beuk' of na afloop van 'Het Zonnetje in Huis' voor €9,50 per persoon onbeperkt pannenkoeken eten in het theatercafé (exclusief drankjes). Boek het arrangement tijdens het afrekenen en maak je theateruitje KOMpleet.

MAAK JOUW VERRASSINGSKISTJE!
Loop tussen 11.00 en 14.30 uur, wanneer het jou uitkomt, binnen in onze entreehal en luister naar de verhalen uit de Prentenboek top 10. Maak je eigen verrassingskistje om je favoriete verhaal in te verpakken. Dit is een activiteit in de Nationale Voorleesdagen i.s.m. Bibliotheek De tweede verdieping.