KOMedycafé

Tom Sligting (MC), Pieter Verelst, Djoni de Vos en Wouter Meijs
vr 3 nov 20.30
vr 3 nov
20.30

Op vrijdagavond 3 november bent u van harte welkom voor een hilarische avond in de gemoedelijke sfeer van het theatercafé van DE KOM. Tijdens het KOMedycafé presenteren wij een interessante mix van namen, stijlen, doorgewinterde artiesten en nieuw talent. Geniet met een hapje en een drankje van de goede grappen van aanstormend talent en de MC die de avond soepeltjes aan elkaar praat.

Line-up:
Tom Sligting (MC)
Tom Sligting is een van de eerste comedians van het Comedy Café Amsterdam. Als snel volgde een theatertour met internationale comedians en talloze shows in verschillende comedy gezelschappen die langs de theaters trokken. Shows op festivals als Lowlands, Oerol, Zwarte Cross en zijn eigen Estival in Portugal. Hij stond in het voorprogramma van Paul Anka en Julio Iglesias. Vloog naar Afghanistan om voor ‘onze jongens en meiden’ een bijzondere show te verzorgen en trad op voor Koning Willem Alexander in gezelschap van 155 internationale Generaals. Van schouwburg tot jongerencentrum, van Stadstheater tot directiekamer. Van bunker tot Spiegel-tent - er is bijna geen plek waar hij geen show heeft gegeven. 

Wouter Meijs
Wouter Meijs begon met optreden in het comedycafé en toomler in Amsterdam. Daarna vertrok hij voor langere tijd naar Engeland om daar en door heel Europa op te treden. Toen de QR-maatschappij werd ingevoerd sloot hij zich aan bij hart voor humor.

Djoni de Vos
Djoni is gereformeerd opgevoed. Ze had hier natuurlijk een boek over kunnen schrijven, maar daar had ze geen zin in. Na haar studie is ze eerst bij een groot strategisch consultancy kantoor op de Zuidas gaan werken, waar ze omringd werd door yuppen en persoonlijke ontwikkeling targets. Haar grapjes vielen niet helemaal goed in vergaderingen over kostenbesparingen en ontslagrondes, en daarom beklimt ze nu na haar werk het stand-up podium.

Pieter Verelst
Cabaretier Pieter Verelst (°1990) studeerde in 2014 af aan de Toneelafdeling van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. In 2014 wint hij met 'Mijn broer en ik' zowel de juryprijs als de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. En In 2016 de juryprijs  op het befaamde Camerettenfestival.