THEATERCAFÉ

Voor en na voorstellingen bent u welkom in ons theatercafé op de begane grond. Hier kunt u onder het genot van een drankje en een (borrel)hapje gezellig (na)praten en artiesten ontmoeten. Regelmatig is er livemuziek rondom voorstellingen. Ook programmeren we speciale activiteiten die uitstekend passen in de ongedwongen sfeer van het café. Houd onze website in de gaten voor actuele informatie.

KOM eten menu
Graag maken wij uw avond uit nog wat smakelijker met een bijpassend menu. Bij enkele voorstellingen serveren wij u dit seizoen een lekkere maaltijd in het theatercafé. U kunt het menu direct bij uw kaarten meebestellen. Dan staat uw tafeltje, voorafgaand aan de voorstelling, gedekt. Er worden menu's aangeboden bij:

28 sept 2018: Herman van Veen
24 okt 2018: Stef Bos & Band
22 nov 2018: Guilty Pleasures Powered By Powervrouwen
4 dec 2018: Charley - De Komische Musical
17 jan 2019: Jeans
1 mrt 2019: Edwin Evers Band
10 mrt 2019: Lepeltje Lepeltje
4 apr 2019: Genoeg nu over jou!
15 mei 2019: Mrs. Einstein
16 mei 2019: Scapino Ballet & Michiel Borstlap

KOM borrelen
Maak uw avondje uit compleet met een borrelarrangement. Wij reserveren een tafeltje voor u in het theatercafé en serveren u in de pauze en na afloop van de voorstelling lekkere hapjes bij uw drankje. U kunt het arrangement via de website aan uw voorstelling toevoegen of op de avond zelf bestellen aan de bar.

PROGRAMMA

KOMedycafé
Na het succes van de eerste, strak uitverkochte editie is het KOMedycafé dit seizoen terug! Op een aantal avonden verspreid over het jaar bezorgen meerdere stand-up comedians u een hilarische avond in het theatercafé. Een eveneens grappige MC praat de avond soepeltjes aan elkaar. Steeds presenteren wij u andere comedians, altijd een interessante mix van namen en stijlen.

Kinderkafé
Ook aan de kleintjes is gedacht in ons theatercafé! Op verschillende zondagen in het seizoen is er Kinderkafé met speciale voorstellinkjes voor jonge kinderen, vaak met muziek en veel ruimte voor interactie. Bijvoorbeeld van de Klittebandbende. Conny en Louise van dit illustere duo treden al 20 jaar samen op. Met toegankelijke, hartverwarmende optredens krijgen zij de allerkleinsten én hun (groot)ouders moeiteloos aan het klappen, zingen en dansen.

KOMopLIVE
Iedere laatste zondagmiddag van de maand kunt u zich heerlijk wentelen in het weekendgevoel tijdens KOMopLIVE. Iedere maand treedt een andere artiest of band op in het theatercafé. Met een hapje en een drankje binnen handbereik geniet u van lekkere livemuziek.

Stormy Monday
Elke tweede maandag van de maand kunnen muziekliefhebbers genieten van Stormy Monday, een gratis jamsessie in ons theatercafé. Iedereen die een instrument speelt, zingt of gewoonweg van muziek houdt is van harte welkom om te komen spelen, improviseren of luisteren. Stormy Monday is een initiatief van docentencollectief De KunstKombinatie, dat het volwassenenonderwijs in DE KOM verzorgt, en wordt uitgevoerd in samenwerking met DE KOM.

RESTAURANTS IN DE BUURT
In de directe omgeving van DE KOM en iets verderop in Vreeswijk zijn diverse eetgelegenheden. Bij sommige restaurants krijgt u op vertoon van uw theaterkaart een extraatje of een speciaal menu. En dit seizoen serveren wij in ons theatercafé een aantal keer een bijpassend menu.

Himalayam

Dit Indiaas-Nepalese restaurant serveert traditionele gerechten met een moderne twist. Op vertoon van uw theaterkaarten kunt u van zondag t/m donderdag vanaf 17.00 uur gebruikmaken van een heerlijk driegangen-theatermenu voor € 22,50.
adres: Stadsplein 9 Nieuwegein | telefoon: 030 276 56 11
www.himalayam.nl

Piazza Pizza e Pasta

Smaakvolle Italiaanse pizza's, pasta's en overige lekkere traditionele gerechten.
Op vertoon van uw theaterkaart ontvangt u na afloop van de maaltijd een heerlijk glaasje limoncello.
adres: Schakelstede 130 Nieuwegein | telefoon: 030 274 13 61 | www.facebook.com/Piazza-Pizza-e-Pasta

Restaurant Will's

Huisgemaakte lekkernijen, van saté van de haas tot aan verse kreeft uit het homarium.
Op vertoon van uw theaterkaart krijgt u een verrassingsdessert gratis.
adres: Poststede 1 Nieuwegein | telefoon: 030 630 65 11 | www.wills.nl

Sushi & Grill Restaurant Goya

Onbeperkt genieten van sushi, sashimi, yakitori en tempurahapjes.
adres: Stadsplein 2E Nieuwegein | telefoon: 030 609 08 21 | www.sushi-goya.nl

La Cubanita

Zwoele salsaklanken, spannende cocktails en onbeperkt smullen van heerlijke tapas.
adres: Stadsplein 2C Nieuwegein | telefoon: 030 889 6900 | www.lacubanita.nl/tapas-nieuwegein

Oregano

Authentieke Griekse gerechten vers bereid door Griekse topkoks.
adres: Schakelstede 134 Nieuwegein | telefoon: 030 265 89 76 | www.facebook.com/OreganoNieuwegein

Proeflokaal Bregje

Lekkere betaalbare gerechten en heerlijke geselecteerde bieren en wijnen.
adres: Stadsplein 2B | telefoon: 030 878 64 02 | www.proeflokaalbregje.nl