KAARTVERKOOP 

ALGEMENE INFORMATIE

contactgegevens kassa

telefoon: 030 604 55 54 (bereikbaar op werkdagen tussen 13.00 en 18.00 uur)
e-mail: kassa@dekom.nl
bezoekadres: Stadsplein 6 | 3431 LZ Nieuwegein

openingstijden theaterkassa
De kassa is geopend op werkdagen tussen 13.00 en 18.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van voorstellingen.

kaarten kopen
U kunt kaarten kopen via onze website of bij de theaterkassa van DE KOM. Op de website kunt u kiezen voor e-tickets die u zelf uitprint (transactiekosten € 2,00) of voor het opsturen van papieren kaarten (transactiekosten € 2,00 + verzendkosten € 3,00). Bij de theaterkassa kunt u tijdens openingstijden zowel aan de balie als telefonisch kaarten kopen.

kaarten reserveren
Kaarten reserveren en later afrekenen kan bij de theaterkassa, telefonisch: 030 604 55 54 en per e-mail: kassa@dekom.nl. Gereserveerde kaarten dient u binnen tien dagen af te halen. Haalt u deze niet tijdig af, dan vervalt uw reservering en gaan de kaarten opnieuw in de verkoop.

rolstoelplaatsen
DE KOM heeft voor rolstoel- en rollatorgebruikers en hun verplichte begeleider speciale plaatsen beschikbaar. Indien u hiervan gebruik wilt maken, wordt u verzocht dit bij uw reservering kenbaar te maken. Deze plaatsen kunt u enkel bij de theaterkassa reserveren, niet via de website. Op elke verdieping is een aangepast toilet aanwezig.

Sirene Sale
Iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur, als het luchtalarm klinkt, start bij DE KOM de Sirene Sale. Tijdens de Sirene Sale krijgt u 24 uur lang 50% korting op kaarten voor een geselecteerde voorstelling. Welke voorstelling dat is, wordt pas op de dag zelf bekend gemaakt via de nieuwsbrief, de website, Facebook en Twitter.

wachtlijst
Voor een uitverkochte voorstelling kunt u zich op een wachtlijst laten plaatsen. Mochten er kaarten beschikbaar komen, dan ontvangt u hierover bericht.

geannuleerde voorstellingen
DE KOM stelt u zo snel mogelijk op de hoogte van geannuleerde voorstellingen. Voor een spoedige afhandeling is het wenselijk dat uw telefoonnummer en/of e-mailadres bij ons bekend is.

algemene bezoekersvoorwaarden
DE KOM hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD). De voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 66/2012 op 12 juli 2012.

PODIUM Cadeaukaart
De PODIUM Cadeaukaart voor theater, concert en festival is de opvolger van de Theater & Concertbon. De oude, papieren bon blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten. De PODIUM Cadeaukaart kunt u inwisselen bij de theaterkassa en via de website. Zie ook www.podiumcadeaukaart.nl.

STADSPAS

Nieuwegein heeft een eigen Stadspas. Inwoners met een laag inkomen kunnen met deze pas voordelig of gratis meedoen met activiteiten op het gebied van sport, cultuur en recreatie. De Stadspas vervangt de regionale U-pas in Nieuwegein. DE KOM ondersteunt dit initiatief en hanteert speciale kortingstarieven voor Stadspashouders.Zie voor meer informatie over en het aanvragen van de Stadspas: www.stadspasnieuwegein.nl.

korting op theater

In de twee theaterzalen van DE KOM zijn grappige, ontroerende, verrassende en indrukwekkende voorstellingen te zien in diverse genres en voor alle leeftijden. Stadspashouders kunnen voor onderstaande voorstellingen kaarten kopen voor slechts 5 euro per gezinslid (op basis van beschikbaarheid).

5 september: Judas
7 oktober: Woezel en Pip
10 oktober: Evita
13 november: Bert Visscher
22 november: Guilty Pleasures powered by Powervrouwen
4 december: Charley - de komische musical
23 december (11.00 uur): Dikkie Dik en ik (2+)
12 januari De Brief voor de Koning, de musical (8+)
18 januari: De Notenkraker
1 februari: Welcome to Graceland
4 februari: De kleine zeemeermin de musical (4+)
9 maart: The Ruggeds
29 maart: Jennie Lena
14 april: Assepoester (6+)
18 april: Tommie Christiaan

Stadspashouders kunnen kortingskaarten reserveren bij de kassa via 030 604 55 54 of kassa@dekom.nl. Tot een week voor de voorstellingsdatum worden kaarten voor Stadspashouders vrijgehouden, maar op is op.

korting op cursussen en muziekles
Stadspashouders krijgen fikse korting op verschillende cursussen en muziekles bij het kunstencentrum van DE KOM. Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar kunnen een seizoen lang op muziekles, ballet, toneel of musical voor maar 75 euro. In onderstaand overzicht staan alle cursussen en lessen die voor Stadspaskorting in aanmerking komen.

muziekles (35 weken, 20 minuten per week)
levenslied (6+)
't JoNg Junior - jeugdorkest
't JoNg - jeugdorkest
kick-off musicalklas (6-8)
musicalklas (8-10)
musicalklas - gevorderden (10-12)
musicalproductiegroep jongeren I (12-15)
musicalproductiegroep jongeren II (16+)
kleuterdans (4-5)
kinderballet (6-8)
klassiek ballet (8-10)
klassiek ballet + spitzen (12-17)
klassiek ballet + spitzen (18-20)
theaterklas (7-10)
theatergroep KOM! (8-12)
productiegroep ELF! (12+)
theatergroep jongeren (15+)