DE KOM, stadstheater en kunstencentrum bruist van de activiteiten. Het is de aangewezen plek in Nieuwegein voor iedereen die kunst en cultuur wil beleven en beoefenen. DE KOM is een state of the art theater met twee zalen en ruim 200 voorstellingen en tal van andere activiteiten per seizoen. Het kunstencentrum van DE KOM biedt cursussen en faciliteiten aan op het gebied van muziek, dans, toneel, musical en beeldende kunst. Daarnaast verzorgt het kunstencentrum in samenwerking met diverse partners een groot aantal kunst- en cultuurprojecten, vooral voor scholen en in de wijken.

Na een periode waarin onze deuren gesloten waren, zijn we weer vol energie van start gegaan! Om ons team van beheerders te versterken, zijn wij op korte termijn op zoek naar een: 

Gastvrije beheerder
voor gemiddeld 2 diensten per week (oproepbasis) WAT WIJ ZOEKEN
Je voelt je thuis in een creatieve en levendige werksfeer en draagt graag bij aan een mooie ervaring voor onze bezoekers. Je bent een gastvrije medewerker met een ‘hands on’ mentaliteit, die met een stralende glimlach onze gasten verwelkomt, het gebouw opent of sluit, en kleine klusjes doet in het gebouw. Daarnaast ben je bekend met bedrijfshulpverlening of bereid een cursus te volgen. 

Je bent flexibel beschikbaar, zowel doordeweeks als in de weekenden, overdag en avonden, maar in ieder geval op zaterdag- en op zondagavond (16:00-0:00u). Je werkt geen vaste dagen, maar op invalbasis waardoor het belangrijk is dat je flexibel beschikbaar bent.

WIJ BIEDEN
Een leuke en flexibele ‘bijbaan’ in een creatieve, dynamische en informele omgeving. Je krijgt een tijdelijke aanstelling conform CAO-KE schaal 3 op basis van een oproepovereenkomst, met uitzicht op verlenging en een aanstelling in vaste dienst. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere een persoonlijk opleidingsbudget en een personeelsregeling om zelf DE KOM te ‘beleven’, zoals korting op theaterkaarten. 

INTERESSE?
Word je enthousiast van het functieprofiel? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Sollicitaties met cv en motivatie kunnen tot 10 april 2022 per e-mail gestuurd worden naar Dietie Strunk (managementassistent): dietie@dekom.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Remco Hageman, coördinator theatertechniek, beheer & ICT: hoofdtechniek@dekom.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.