VRIENDEN EN SPECIALE PRIJZEN

Vrienden
DE KOM is blij met een grote Vriendenkring die DE KOM een warm hart toedraagt. Dankzij de financiële steun van Vrienden is het bovendien mogelijk om af en toe speciale projecten op het terrein van kunst en cultuur te bekostigen. Denkt u bijvoorbeeld aan bijzondere theatervoorstellingen, eigen (jongeren)theaterproducties, workshops, lezingen en rondleidingen.

Als blijk van waardering biedt DE KOM Vrienden een aantal voordelen in de vorm van het Vriendenpakket. Vrienden worden uitgenodigd voor speciale gelegenheden en kunnen met voorrang kaarten bestellen voor het nieuwe theaterseizoen en zijn welkom bij de jaarlijkse Vriendenbijeenkomst. U kunt DE KOM ondersteunen als Vriend. Wilt u meer betalen dan de minimale bijdrage, dan stellen wij dat natuurlijk zeer op prijs.


Vriend: jaarlijkse bijdrage van minimaal € 50,00, recht op het Vriendenpakket voor twee personen

Vriend worden?
Aanmelden als Vriend kan door contact op te nemen met de theaterkassa via telefoon: 030 604 55 54 of per e-mail: kassa@dekom.nl.

kleine zaal-beleving
In onze kleine zaal programmeren we vaak nieuw talent en voorstellingen die het best tot hun recht komen in een intieme setting. Veel namen zullen nog onbekend voor u zijn. Houdt u wel van een verrassing, maar is kiezen lastig? Dan is de ‘kleine zaal-beleving’ iets voor u. Voor € 155 kunt u een seizoen lang onbeperkt naar voorstellingen in de kleine zaal. Kaarten reserveren kan gedurende het seizoen vanaf een week voor de voorstelling, mits de voorstelling niet is uitverkocht. 

korting voor jongeren en studenten
CJP-leden, scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun CJP-pas, collegekaart of Cultuurkaart bij DE KOM een theaterkaart kopen voor slechts € 10,00. Deze lastminutekorting is alleen geldig vanaf een half uur voor aanvang van niet uitverkochte voorstellingen. Het is niet mogelijk vooraf kaarten te reserveren voor deze prijs.

Sirene Sale
Iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur, als het luchtalarm klinkt, start bij DE KOM de Sirene Sale. Tijdens de Sirene Sale krijgt u 24 uur lang 50% korting op kaarten voor een geselecteerde voorstelling. Welke voorstelling dat is, wordt pas op de dag zelf bekend gemaakt via de nieuwsbrief, de website en Facebook.

Nationaal Theaterweekend
In het laatste weekend van januari bezoekt u tijdens het Nationaal Theaterweekend verschillende voorstellingen voor slechts een tientje. De voorstellingen zijn in de genres cabaret, dans, muziektheater, jeugd & familie. Daarnaast zijn er volop culturele activiteiten in DE KOM. Slechts enkele weken van te voren wordt het programma onthuld. Houd de website in de gaten voor actuele informatie.

stadspas
Nieuwegein heeft een eigen Stadspas. Inwoners met een laag inkomen kunnen met deze pas voordelig of gratis meedoen met activiteiten op het gebied van sport, cultuur en recreatie. De Stadspas vervangt de regionale U-pas in Nieuwegein. DE KOM ondersteunt dit initiatief en hanteert speciale kortingstarieven voor Stadspashouders. Zie voor meer informatie over en het aanvragen van de Stadspas: www.stadspasnieuwegein.nl.

Stadspashouders kunnen kortingskaarten reserveren aan de balie van de theaterkassa (van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur). U dient bij het reserveren per persoon een stadspas en ID-bewijs mee te nemen ter verificatie. Tijdens seizoen 2022-2023 kunt u uw Stadspas gebruiken voor elke voorstelling uit de vaste programmering van DE KOM.