KOM in zaken

DE KOM, stadstheater en kunstencentrum in Nieuwegein is een ware eyecatcher. Het opvallende, moderne gebouw biedt eindeloze mogelijkheden voor het organiseren van zakelijke evenementen. Vergaderingen, trainingen, congressen, personeelsfeesten en productpresentaties: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij DE KOM maakt u van uw evenement iets bijzonders in een setting met culturele allure.

mogelijkheden
Als u voor DE KOM kiest, profiteert u van wat het theater en kunstencentrum te bieden hebben: licht, geluid en een prachtig podium, sfeervolle ruimtes, inspirerende workshops en uitgebreide culinaire mogelijkheden. Uw wens vormt het uitgangspunt voor een aanbod op maat. Denk bijvoorbeeld aan de volgende opties:

DE KOM culinair
Van een heerlijk kopje koffie tot een compleet verzorgd diner: DE KOM kan in al uw culinaire wensen voorzien. U geeft aan wat u uw gasten wilt serveren en DE KOM maakt het.

muzikale omlijsting
Nog een leuke manier om uw evenement net dat beetje specialer te maken is een muzikale omlijsting verzorgd door professionele artiesten van het kunstencentrum van DE KOM. Verwelkom uw gasten bijvoorbeeld met op de achtergrond een live gespeeld jazzy pianostuk of de prachtige klanken van de harp.

bedrijfsworkshops
DE KOM is zowel een theater als een kunstencentrum. Dat laatste ziet u terug in een ruim en gevarieerd aanbod van workshops die de teamgeest stimuleren en de bereidheid tot samenwerking verhogen. De workshops zijn inzetbaar als onderdeel van een evenement of als inspirerend bedrijfsuitje.

rondleiding
Wilt u uw gasten in DE KOM op een ontspannen manier meer van het bijzondere gebouw laten zien? Tijdens een rondleiding neemt een KOM-medewerker het gezelschap mee langs verschillende plekken voor en achter de schermen en vertelt allerlei (technische) wetenswaardigheden.

theatervoorstelling
Wilt u de dag samen met uw gasten ontspannen afsluiten tijdens een theaterbezoek? DE KOM kan speciaal voor u eenbesloten voorstelling boeken of kaarten reserveren voor een voorstelling uit het programma van DE KOM.

unieke uitstraling
De gevels van het gebouw zijn rondom voorzien van gekleurde ledverlichting. Het is mogelijk de kleuren aan te passen aan uw huisstijl of het thema van het evenement. Zo geeft u uw evenement letterlijk een unieke uitstraling.

centrale ligging
DE KOM is erg centraal gelegen in het hart van de stad, de provincie en het land. De A2, A12 en A27, er is volop parkeergelegenheid direct naast DE KOM en de parkeertarieven zijn zeer gunstig. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om DE KOM gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken; de sneltram rijdt binnen 20 minuten van Utrecht Centraal naar Nieuwegein Stadscentrum.

RUIMTES
DE KOM beschikt over twee theaterzalen en diverse kleinere ruimten. Deze kunnen afzonderlijk, gecombineerd of als subruimte gehuurd worden. De theaterzalen lenen zich uitstekend voor het ontvangen van grote groepen, zoals bij plenaire bijeenkomsten. En een studio in het kunstencentrum is bijvoorbeeld een inspirerende plek voor een brainstormsessie. Voor aanvang, in pauzes en na afloop van evenementen kunt u uw gasten ontvangen in de lichte en sfeervolle publieks- foyers of artiestenfoyer voor een drankje, lunch of diner.

Rabobankzaal
650 vaste stoelen, waarvan 400 in de zaal en 250 op het balkon
verhuur compleet met begeleiding door theatertechnici

kleine zaal
- inschuifbare tribune met 220 zitplaatsen
- verhuur compleet met begeleiding door theatertechnici

theatercafé
Ruimte met intieme ambiance. In het theatercafé kan naast de gebruikelijke restaurantopstelling ook een cabaretopstelling tot 50 personen of een theateropstelling tot 80 personen gemaakt worden.

foyers
- foyer 1e etage
- foyer 2e etage
- VIP-foyer 3e etage
- artiestenfoyer

vergaderruimte 1 en 2
- theateropstelling: maximaal 25 personen
- u-opstelling: maximaal 10-15 personen
ruimte 1 en 2 zijn te combineren of scheiden middels schuifwand

dansstudio 1
- theateropstelling: maximaal 60 personen
studio is voorzien van spiegelwand

dansstudio 2
- theateropstelling: maximaal 50 personen
studio is voorzien van spiegelwand

toneelstudio
theateropstelling: maximaal 50 personen

opnamestudio
professionale opname-apparatuur aanwezig

ensembleruimte
theateropstelling: maximaal 40-50 personen

dakterrras
155 m², capaciteit: maximaal 150 personen

REFERENTIES

Jan Brands, directeur Kunstconnectie:
"Bij de keuze voor DE KOM wisten we dat de ruimtes van jullie nieuwe locatie geschikt waren, maar we hadden eerlijk gezegd geen idee van de inzet, servicegerichtheid en hartelijkheid die we voor en tijdens onze algemene ledenvergadering van iedereen bij DE KOM mochten ervaren. Jullie was werkelijk geen moeite teveel. Hartelijk dank daarvoor!"

Madelène A.J. Spaan-Zwaanswijk, &madelene eventmarketing:
"De centrale ligging in Nederland, de goede bereikbaarheid en vooral ook parkeergelegenheid zijn echte pluspunten van deze schitterende nieuwe locatie. De service en de catering zijn prima in orde, zeker ook voor een zakelijk event. De bediening is vriendelijk en accuraat. De diverse zalen en de theaterzaal zijn prachtig opgezet. De locatie is qua prijsstelling zelfs aantrekkelijk. Een echte aanrader op deze centrale plaats in Nederland!"

Jeroen Witteveen, Senior Accountmanager Blömer accountants en adviseurs:
"Wij organiseerden ons seminar ‘Blömer 95 jaar, op naar de honderd’ in DE KOM. Naast de foyers maakten we gebruik van de Rabobankzaal. Mede dankzij de prachtige locatie werd ons seminar een groot succes. Wij hoorden na afloop positieve reacties als: ‘prachtig theater waarbij een goede locatie gecombineerd is met een fantastische ambiance, goed geluid en uitstekende parkeer-gelegenheid. Verder is de gastvrijheid van DE KOM top.’ Kortom: DE KOM is een prachtlocatie om samen met klanten en business partners een bijeenkomst te houden. Wij raden het iedereen aan."

Marieke Butterhoff, Projectbureau Binnenstad, Gemeente Nieuwegein:
"Onze bijeenkomst in DE KOM was een prima ervaring. Goede service en faciliteiten, behulpzaam personeel en een uitstekende bereikbaarheid. En dat alles in een inspirerende omgeving. Een locatie die zeker voor herhaling vatbaar is; je voelt je welkom en kom(t) graag terug."

contact
Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met Rogier Franssen via 030 605 57 97 of stuur een e-mail.