entertainment & show

 • zaterdag 19 dec

  Rudolph's Christmas Live

  Rudolph van Veen

  Rudolph van Veen neemt zijn publiek in deze solo-voorstelling vanachter zijn fraaie kookeiland mee in de opbouw naar het Kerstdiner, waar Rudolph over vertelt, beelden van laat zien en natuurlijk live on stage kookt! Thema’s die ook aan de orde kunnen komen in deze interactieve voorstelling zijn: Kerst met familie, tafelstyling, haute cuisine, kerstfilms, kerst op school of het bedrijf, kerstmuziek, kerstontbijt, gourmetten, gezonde kerst en kerstdesserts. Na afloop krijgt elke bezoeker de recepten en tips mee naar huis en tijdens de voorstelling ruikt het heerlijk en kun je soms al wat proeven!

  • zaterdag 19 dec 16.00
   geannuleerd
  • zaterdag 19 dec 19.30
   geannuleerd
  • zaterdag 19 dec 16.00
   geannuleerd
  • zaterdag 19 dec 19.30
   geannuleerd
 • dinsdag 22 dec

  Time To Say Goodbye

  The Magic of Jeans

  Na 35 jaar en 30 shows neemt Jeans afscheid van het theater. Nog één keer en dan stopt de langstlopende Nederlandse theatershow aller tijden. Ruim drie decennia stond Jeans garant voor spetterende, swingende, kleurrijke voorstellingen, met jonge zang-, dans- en acteertalenten die strakke moderne dans en hits van alle tijden en stijlen brachten, begeleid door een stevige liveband. Voor Time to Say Goodbye pakt het Jeans-team nog een keer helemaal uit voor een groots, wervelend en onvergetelijk afscheid, waarbij het opnieuw onmogelijk stilzitten zal blijken te zijn. Laatste keer, laatste kans, laatste mogelijkheid. WWW.THEMAGICOFJEANS.NL

 • vrijdag 16 okt

  Ronnie gaat naar huis

  Ronnie Flex

  Intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee de bühne op neemt.

  Hij groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Stond op alle grote podia die ons land kent, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld voor zijn unieke talent dat zich manifesteert in maar liefst drie disciplines (rapper, zanger en producer). Maar de schaduwkant achter het grote succes was erg donker. Dit werd vooral duidelijk in de twee documentaires die over hem zijn gemaakt. Een depressie en cannabisverslaving zorgen ervoor dat onlangs de hoogtepunten hij zelf een tijd lang bezig is met de diepe dalen. Maar dan komt er een virus en staat het ‘artiesten leven’ even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde muziek maken. Ronnie is weer thuis.

  Opgeladen en met een hele hoop nieuwe muziek gaat hij een nieuw avontuur aan in het theater. Een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee de bühne op neemt. Zijn publiek komt op visite en krijgt een kijkje in hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie zijn verhaal achter de muziek. WWW.RONNIEFFLEX.NL

  Voor aanvang van de voorstelling is de bar open, drankjes kunnen mee de zaal in genomen worden. Drankje na afloop? Reserveer uw plaats in het theatercafé bij het afronden van uw bestelling of via kassa@dekom.nl.

  • vrijdag 16 okt 19.30
   geweest
  • vrijdag 16 okt 21.30
   geweest
  • vrijdag 16 okt 19.30
   geweest
  • vrijdag 16 okt 21.30
   geweest
 • zondag 11 okt

  Donald Trump is niet gek | Verkiezingsshow

  Maarten Kolsloot en Victor Vlam

  Amerika-kenners Maarten Kolsloot en Victor Vlam leggen op geheel eigen en heldere wijze uit hoe het Amerikaanse verkiezingssysteem werkt. 

  Wordt Donald Trump herkozen, of kiest Amerika voor een ander? Tijdens een informatieve en humoristische avond met het interactieve programma Donald Trump is niet gek nemen Amerikakenners Maarten Kolsloot en Victor Vlam hun publiek mee in de wereld van de Amerikaanse campagnes van nu en vroeger. De spanning, de chaos, de intriges – alles komt aan bod! Naast serieuze gesprekken is er ruimte voor hilarische én ontroerende beeldfragmenten uit de Amerikaanse verkiezingsstrijd.

  Maarten en Viktor analyseren regelmatig de Amerikaanse media voor radio en tv. Zij schreven het boek 'Donald Trump is niet gek'. Beiden hebben gewerkt voor Amerikaanse politici, respectievelijk Senator Chris Dodd en Barack Obama. Mis deze interactieve verkiezingsshow niet.

  • zondag 11 okt 19.15
   geweest
  • zondag 11 okt 19.15
   geweest
 • woensdag 7 okt

  Opgebrand

  Bram Bakker

  Wervelend, interactief theatercollege van burn-out-deskundige die het zelf ook niet precies begrijpt.

  Steeds meer mensen claimen dat ze geveld zijn door een burn-out. Maar wat is dat eigenlijk? Een hersenziekte, met verstoorde neurotransmitterspiegels? Of een geschenk, een wake-up-call? In Opgebrand neemt psychiater Bram Bakker op deskundige en vermakelijke wijze onze collectieve geestesgesteldheid onder de loep. Dit wervelende en interactieve theatercollege is zowel een persoonlijke als een professionele zoektocht. Soms treurig en emotionerend, dan weer hilarisch en lachwekkend. WWW.BRAMBAKKER.COM

  • woensdag 7 okt 19.15
   geweest
  • woensdag 7 okt 19.15
   geweest
 • vrijdag 2 okt

  Hoe de fuck vind ik geluk?

  Thijs Lindhout

  Shows van Thijs Lindhout staan garant voor scherpe humor, intense publieksinteractie, muzikaal drumspektakel en emotionele inzichten. 

  Hoe kun je in tijden van crisis toch geïnspireerd raken en gelukkig blijven? Of misschien zelfs nog gelukkiger worden? De wereld is even stopgezet. Voor veel mensen is er minder werkdruk en is er meer tijd om door te brengen met dierbaren. Is dat niet waar we juist zo naar verlangden?

  In deze tweede show van Thijs Lindhout, speciaal geschreven voor deze situatie, ga je hier achter komen. Bereid je voor op een achtbaan aan emoties. Zing mee met de corona medley. Ontdek hoe je intiem kunt zijn zonder elkaar aan te raken. En ga gegarandeerd met een glimlach naar huis. Eindelijk weer een avondje uit met muziek, inspiratie en humor! WWW.THIJSLINDHOUT.NL

  • vrijdag 2 okt 19.00
   geweest
  • vrijdag 2 okt 21.00
   geweest
  • vrijdag 2 okt 19.00
   geweest
  • vrijdag 2 okt 21.00
   geweest