Weer échte artiesten, live applaus, een bitterbal na afloop; het kan weer sinds eind januari. Wij genieten daar ontzettend van. Graag geven we u de kans om dit onbetaalbare gevoel óók weer terug te krijgen, maar dan voor een tientje. KOM terug voor een prikkie!

 • The Silent Movie Project: Best of Comedy

  Stephan Graf von Bothmer
  KOM VOOR EEN PRIKKIE!
  di 3 mei

  The Silent Movie project: Best of Comedy is de unieke theater- en bioscoopervaring waarbij we teruggaan in de tijd van de stomme film. De clou van de scènes zie je van verre aankomen, maar door de perfecte timing van Buster Keaton, de briljante mimiek van Charles Chaplin en die aanstekelijke lach van je buurman, is deze van jezelf niet meer te onderdrukken. Vergeet ook niet de bijbehorende muziek van componist Stephan Graf von Bothmer die met zijn spel, vanachter zijn vleugel of orgel, de zaalsfeer perfect in balans met de film weet te brengen. In The Best of Comedy krijgen we legendarische films te zien van Buster Keaton en Charles Chaplin. Zorg dat je lachspieren goed zijn opgewarmd, want met deze komische wereldsterren worden ze flink op de proef gesteld.

  • di 3 mei 14.00
   geweest
  • di 3 mei 14.00
   geweest
 • Etty Hillesum | Dat onverwoestbare in mij

  Julika Marijn
  KOM VOOR EEN PRIKKIE!
  vr 29 apr

  Vijfenzeventig jaar na de Tweede Wereldoorlog is het gedachtegoed van Etty Hillesum (1914-1943) nog altijd actueel. Haar indrukwekkende dagboeken en brieven- genadeloos eerlijk, poëtisch en vol zelfspot- spreken wereldwijd tot de verbeelding. Meer dan ooit vinden nieuwe generaties inspiratie in Etty’s zoektocht naar zichzelf en haar plek in een ontwrichte wereld. In Etty Hillesum, dat onverwoestbare in mij wekt Julika Marijn de – na de eerdere veelgeprezen voorstelling ‘In duizend zoete armen’ - schrijfster opnieuw tot leven. Bij herlezing van Hillesums werk werd Julika wederom geraakt door de manier waarop Etty omgaat met het lijden en hoe zij ondanks alles de schoonheid van het leven blijft zien. Spelend en zingend richt Julika een monument op voor deze krachtige vrouw. WWW.JULIKAMARIJN.NL

  • vr 29 apr 20.30
   geweest
  • vr 29 apr 20.30
   geweest
 • Kinderkafé: Pakkepapier (1+)

  Efrem Stein
  KOM VOOR EEN PRIKKIE!
  zo 24 apr

  Een interactieve voorstelling, waarbij alles draait om knisperend, rollend en scheurend cadeaupapier. Een vrolijk theatraal cadeautje voor de allerkleinsten.

  Hou jij ook zo van cadeautjes? Van grote ingepakte dozen met strikken? Of kleine cadeautjes met sliertjes? Hou jij ook zo van mooi papier waar de leukste cadeautjes in kunnen zitten? Lukas is gek op cadeautjes en dan nog het meest op het pakkepapier. Hij pakt graag in. Hij pakt graag uit. Hij geeft graag cadeautjes! Kijk, vandaag heeft hij ook een cadeau bij zich met een grote rode strik erbovenop. Wat zal erin zitten? Maar eerst alles klaarmaken, het cadeautje komt straks!

  • zo 24 apr 11.00
   geweest
  • zo 24 apr 11.00
   geweest

De komende maanden boeken we voorstellingen bij die u kunt bezoeken voor maximaal een tientje. Zo kunnen we meer artiesten een kans geven om weer te spelen en kunt u (opnieuw) kennis maken met DE KOM. Deze agenda wordt steeds aangevuld, houd hem dus goed in de gaten. Welkom terug!