Vacature administratief medewerker evenementen

Administratief medewerker evenementen | afdeling horeca en sales
voor gemiddeld 32 uur per week

WAT GA JE DOEN
Als administratief medewerker evenementen ben je het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) huurders. Gedurende de week houd je de binnengekomen e-mails en aanvragen bij. Je geeft informatie over faciliteiten, arrangementen en prijzen. Met de informatie van de klant weet je een aanvraag te vertalen naar een passende offerte. Je stemt af met de rest van de organisatie, maakt draaiboeken en zorgt dat alles van A tot Z geregeld is. Zo nodig ben je aanwezig bij het betreffende evenement. Na afloop zorg je voor de facturatie en neem je contact op met de klant voor een evaluatie. Je zorgt dat alle belangrijke documenten worden gearchiveerd. Indien nodig werk je naast deze werkzaamheden mee in de horeca van DE KOM.

 

Tot jouw taken behoren o.a.:
· Contact met (potentiële) huurders;
· Opstellen van offertes en draaiboeken voor verhuringen;
· Host zijn op evenementen;
· Zorgen van een juiste facturatie en administratie;
· Inspringen in de horeca.

WAT WIJ ZOEKEN
Jij voelt je thuis in een creatieve en levendige werksfeer. Je bent gastvrij, flexibel en krijgt energie van tevreden klanten. De evenementensector is jou bekend en je collega’s omschrijven jou als een echte aanpakker met oog voor detail. Je bent optimistisch ingesteld, denkt in mogelijkheden en vindt voor ieder probleem een passende oplossing. Daarnaast vind je het leuk om de klant te leren kennen en in te spelen op zijn behoeften. Je denkt commercieel, bent nauwkeurig en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo zorg je dat de verhuur vlekkeloos verloopt en de klant super tevreden is. Verder ben je flexibel beschikbaar voor gemiddeld 32 uur per week. De werktijden zijn mede afhankelijk van onze activiteiten.

 

WAT WIJ BIEDEN
· Een prachtige inspirerende werkplek;
· Een informele, creatieve werkomgeving;
· Een dienstverband van gemiddeld 32 uur per week (startdatum z.s.m.);
· Een jaarcontract met de intentie om te verlengen;
· Honorering conform de CAO Kunsteducatie, schaal 6;
· De mogelijkheid om zelf DE KOM te ‘beleven’, zoals korting op theaterkaarten.

INTERESSE?
Word je enthousiast van het functieprofiel? Dan nodigen we je uit om uiterlijk 31 januari 2024 te solliciteren. Sollicitaties met CV en motivatie kunnen per e-mail gestuurd worden naar Dietie Strunk solliciteren@dekom.nl. Voor meer informatie kun je Christa Verbunt, manager hospitality, horeca en sales bellen: 030 600 11 74

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.