Voor en na voorstellingen bent u welkom in ons theatercafé op de begane grond. Hier kunt u onder het genot van een drankje en een (borrel)hapje gezellig (na)praten en artiesten ontmoeten. Regelmatig is er livemuziek rondom voorstellingen. Ook programmeren we speciale activiteiten die uitstekend passen in de ongedwongen sfeer van het café. Houd onze website goed in de gaten voor actuele informatie. Wanneer er een theatercafé-activiteit geprogrammeerd staat, is dit terug te vinden in de agenda.

KOMopLIVE
Iedere derde zaterdagmiddag van de maand kunt u zich heerlijk wentelen in het weekendgevoel tijdens KOMopLive. Iedere maand treedt een andere artiest of band op in het theatercafé. Met een hapje en een drankje binnen handbereik geniet u van lekkere livemuziek. In seizoen 2022-2023 is er helaas geen KOMopLive, mogelijk komt het in seizoen 2023-2024 weer terug.

 

Stormy Monday
Elke tweede maandag van de maand kunnen muziekliefhebbers genieten van Stormy Monday, een gratis jamsessie in ons theatercafé. Iedereen die een instrument speelt, zingt of gewoonweg van muziek houdt is van harte welkom om te komen spelen, improviseren of luisteren. Stormy Monday is een initiatief van docentencollectief De KunstKombinatie, dat het volwassenenonderwijs in DE KOM verzorgt, en wordt uitgevoerd in samenwerking met DE KOM. In seizoen 2022-2023 is er helaas geen Stormy Monday, mogelijk komt het in seizoen 2023-2024 weer terug.

 

KOMedycafé
Na het succes van de eerste, strak uitverkochte editie is het KOMedycafé dit seizoen terug! Op een aantal avonden verspreid over het jaar bezorgen meerdere stand-up comedians u een hilarische avond in het theatercafé. Een eveneens grappige MC praat de avond soepeltjes aan elkaar. Steeds presenteren wij u andere comedians, altijd een interessante mix van namen en stijlen.

 
Lunchpauzeconcerten
Eens per maand bent u op vrijdag welkom bij een lunchpauze concert in ons theatercafé. Een verkwikkend intermezzo midden op de dag. Stap even uit uw dagelijkse bezigheden om een half uur te luisteren naar prachtige klassieke stukken. In seizoen 2022-2023 zijn er helaas geen lunchpauzeconcerten, mogelijk komen deze in seizoen 2023-2024 weer terug.

 

Kinderkafé
Ook aan de kleintjes is gedacht in ons theatercafé! Op verschillende zondagen in het seizoen is er Kinderkafé met speciale voorstellinkjes voor jonge kinderen, vaak met muziek en veel ruimte voor interactie. Bijvoorbeeld van de Klittebandbende. Conny en Louise van dit illustere duo treden al 20 jaar samen op. Met toegankelijke, hartverwarmende optredens krijgen zij de allerkleinsten én hun (groot)ouders moeiteloos aan het klappen, zingen en dansen.

KOM borrelen
Maak uw avondje uit compleet met een borrelarrangement. Wij reserveren een tafeltje voor u in het theatercafé en serveren u in de pauze en na afloop van de voorstelling lekkere hapjes bij uw drankje. U kunt het arrangement via de website aan uw voorstelling toevoegen of op de avond zelf bestellen aan de bar in het theatercafé. U heeft de keus uit twee arrangementen: het MINI-arrangement á €10,00 p.p. en MAXI-arrangement á €15,00 p.p. Als de voorstelling geen pauze heeft serveren wij het hele arrangement na afloop.


MINI | €10,00 p.p.   MAXI | €15,00 p.p.

 
Tijdens de pauze     

Pauzedrankje (inbegrepen bij uw kaartje)

 

Pauzedrankje (inbegrepen bij uw kaartje)

Tafelgarnituur bestaande uit nootjes, kaas, worst en olijven (ook vega opties beschikbaar)

 

Tafelgarnituur bestaande uit nootjes, kaas, worst en olijven (ook vega opties beschikbaar)

     
Na afloop    

Drankje

 

Drankje

Drie warme hapjes p.p.

 

Drie warme hapjes p.p.

Zoutjes/nootjes

 

Zoutjes/nootjes

   

Het MAXI-arrangement is uitgebreid met een dipperplankje bestaande uit brood met aioli en tapenades.