SERIES EN VERDIEPINGSPROGRAMMA 

Kunt u niet kiezen, wilt u niet kiezen of laat u zich graag verrassen? Ga dan voor een door ons zorgvuldig gecomponeerde theaterserie. Rond een thema of genre stelden wij een set van voorstellingen samen die u met korting kunt kopen.

KLEINE ZAAL-BELEVING
In onze kleine zaal programmeren we vaak nieuw talent en voorstellingen die het best tot hun recht komen in een intieme setting. Veel namen zullen nog onbekend voor u zijn. Houdt u wel van een verrassing, maar is kiezen lastig? Dan is de 'kleine zaal-beleving' iets voor u. Voor € 125 kunt u een seizoen lang onbeperkt naar voorstellingen in de kleine zaal. Kaarten reserveren kan gedurende het seizoen vanaf een week voor de voorstelling.

INLEIDINGEN
DE KOM biedt bij een aantal voorstellingen een inleiding aan. De regisseur, een acteur of theaterdeskundige voorziet u van interessante achtergrondinformatie. De inleider zal u meer vertellen over de achtergronden en het tot stand komen van de voorstelling, zodat u met handige voorkennis de zaal in gaat. Meestal kunt u tijdens het bestellen van uw kaarten de inleiding meteen toevoegen. Als de inleiding pas later in de verkoop gaat en u heeft kaarten voor de voorstelling, dan brengen wij u per e-mail op de hoogte.

WORKSHOPS EN EXTRA'S
Met regelmaat vinden er workshops en extra's plaats bij voorstellingen. Zo zijn er signeersessies, meet & greets en interessante workshops die thematisch aansluiten bij de voorstelling. Voor kinderen zijn er tijdens de schoolvakanties extra activiteiten rondom voorstellingen in het kader van het regionale culturele initiatief 'Jeugdtheater in de vakantie'. Kinderen én volwassenen krijgen geregeld de kans om te figureren in voorstellingen.