SPECIALE VOORZIENINGEN

mindervaliden
DE KOM heeft voor rolstoel- en rollatorgebruikers en hun verplichte begeleider speciale plaatsen beschikbaar. Indien u hiervan gebruik wilt maken, wordt u verzocht dit bij uw reservering kenbaar te maken. Deze plaatsen kunt u enkel bij de theaterkassa reserveren, niet via de website. Op elke verdieping is een aangepast toilet aanwezig en er zijn twee liften in het gebouw.

slechthorenden
Voor slechthorenden zijn er draadloze ontvangers op basis van FM-technologie beschikbaar. De ontvanger kan worden aangesloten op een gehoorapparaat of in combinatie met een koptelefoon worden gebruikt. De ontvanger is te leen bij de theaterkassa tegen een borg van € 20,00. Voor meer informatie kunt u bij de theaterkassa terecht.
 
theaterbezoek voor ouderen
Al enkele seizoenen werkt DE KOM samen met Stichting Vier Het Leven. Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Vier het Leven in 25 regio’s laagdrempelige theater- en concertbezoeken voor senioren die niet graag alleen op stap gaan. Ook oudere inwoners van Nieuwegein en omgeving krijgen de kans om met een klein gezelschap en onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers een heerlijk avondje uit te beleven. De theaterbezoeken zijn tot in de puntjes geregeld, inclusief een eigen plekje voor de groep in de foyer, zodat het gezelschap onbezorgd van de avond kan genieten. Oudere inwoners van Nieuwegein en omgeving die graag weer eens uitgaan kunnen vrijblijvend informatie en het programma opvragen bij Vier Het Leven via telefoonnummer 035 524 51 56 of per mail: info@4hetleven.nl. U kunt ook een kijkje nemen op www.4hetleven.nl.