start cursusseizoen

In de week van 4 september start een gloednieuw cursusseizoen bij DE KOM! Lekker zingen, in een rol kruipen, kunstwerken maken of pirouettes oefenen: voor iedereen van 1,5 tot 21 jaar heeft DE KOM wel een leerzame cursus of muziekles. Het programma bevat vertrouwd en nieuw aanbod op het gebied van muziek, dans, toneel, musical en beeldende kunst.

proefles

Wie moeite heeft met kiezen kan in september vrijblijvend een proefles volgen bij instrumentale lessen en de lange cursussen. En voor wie meer dan één les nodig heeft om aan een instrument te wennen, is er de kennismakingscursus van 5 lessen.

NIEUW: levenslied
De jaarcursus levenslied is voor beginnende zangers die houden van het Nederlandse lied. Leerlingen maken zich het genre eigen en leren hun ziel en zaligheid in hun stem te leggen, net als André Hazes Junior en Monique Smit.

NIEUW: muziekles voor kleuters
Met muziek maken kun je niet vroeg genoeg beginnen. Daarom kunnen jonge kinderen van 4 tot en met 6 jaar al hun eerste noten spelen op een instrument. Er zijn korte kennismakingscursussen klarinet, trombone, dwarsfluit, drums en harp.

muziek maken bij DE KOM
Wie een instrument wil leren bespelen zit goed bij DE KOM. Of je nu regelmatig een korte les wilt of langere lessen met tussentijds veel oefentijd: het kan allemaal. Samen met de docent richt je de lessen naar wens in. DE KOM gelooft in de kracht van samen muziek maken. Het is niet alleen heel leuk om samen te spelen, het is ook bijzonder leerzaam en stimuleert de muzikale ontwikkeling. Daarom heeft samen muziek maken een prominente rol in het muziekonderwijs van DE KOM, binnen en buiten de les.

VRAAG EEN PROEFLES AAN!

Genres

Leeftijden

Lesdagen

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.