musical

DE KOM heeft alles in huis voor een complete musicalbeleving. Kinderen kunnen al op jonge leeftijd starten met musicalles en de jaren erna doorgroeien naar aansluitende groepen. De lessen bestaan uit de onderdelen zang, toneel en dans en elk onderdeel wordt gegeven door een gespecialiseerde docent. Het ervaren docententeam barst van de ideeën en creativiteit. Aan het eind van het jaar spelen alle musicalcursisten mee in een uitbundige voorstelling in een theaterzaal van DE KOM.

korting op musicals
In het theater van DE KOM zijn regelmatig grote musicalproducties te zien. Om inspiratie op te doen kunnen cursisten musicals met korting bezoeken en soms zelfs de cast ontmoeten!

Een dag geleden stond Emma van Vliet (16) nog op het podium van DE KOM met een musicalproductie waar maanden aan was gewerkt. “Zo gaaf! Natuurlijk zijn er zenuwen. Als je weet dat je oma in de zaal zit, dan wil je niet van het podium vallen. Maar de thrill van het optreden zou ik niet willen missen.” Al 5 jaar zit Emma op musicalles. “Het is heel leuk en gezellig om met een grote groep talentvolle mensen te werken. De lol die we met elkaar hebben zie je terug in het optreden.” Elke zaterdag wordt er 3 uur lang gewerkt met docenten zang, dans en theater. “De lessen zijn heel afwisselend. Soms 3 uur zang, soms elk uur wat anders, dan weer een doorloop. Het is altijd leuk.” Aan stoppen denkt Emma dan ook nog lang niet. “Musical is me dierbaar; het maakt mij wie ik ben.”

Genres

Leeftijden

Lesdagen

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.