dans

DE KOM beschikt over twee mooie, professioneel ingerichte dansstudio’s met grote spiegelwanden. Het cursusaanbod bevat cursussen en opleidingen voor alle leeftijden, van speelse kleuter tot gevorderde balletdanser. Alle groepen krijgen de kans om op te treden, bijvoorbeeld tijdens een spectaculaire show met livemuziek en mooie outfits in de theaterzaal. Of je nu danst op spitzen of gympies: iedereen met een passie voor dans is welkom bij DE KOM!

urban dance event
Tijdens het jaarlijkse Rabobank Urban Dance Event is de ene move nog stoerder dan de andere. Hiphoppers, breakdancers en streetdancers nemen het tegen elkaar op in battles en laten zien wat voor skills zij in huis hebben.

Toen Sophie Kwakernaak (10) een peuter was stond ze al te dansen. Zodra het kon startte ze dan ook met kleuterdans bij DE KOM. “Daarna ben ik blijven dansen. Eerst ging ik naar kinderballet en nu zit ik op klassiek ballet.” Over een tijdje mag ze beginnen met dansen op spitzen. “Dat lijkt me heel leuk, om zo op je tenen te kunnen staan. Als ik de oudere meiden dat zie doen, denk ik: cool, dat wil ik ook.” Op een podium staan en optreden voor publiek vindt Sophie helemaal niet eng. “Ik vind het heel leuk om een mooie dans te laten zien. En dat mensen dan naar je kijken.” Volgens haar moeder is ze dan ook een echt podiumdier. En gék op dansen; Sophie kijkt na afl oop van iedere balletles alweer uit naar de volgende. “Ik wil altijd blijven dansen. Het liefst word ik later musicalster of ballerina.”

Genres

Leeftijden

Lesdagen

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.