Aanvang
vanaf 4 september 2017
Lesdag
in overleg
Leeftijd
10+
Prijzen
zie tabel onderaan
Type les
duoles, individueel, groepsles
Genre
muziek
Docent(en)
Mike Foendoe
Cursuscode
1200

piano pop & jazz
10+

Pianisten die naast of in plaats van het klassieke repertoire lichtere muziek willen spelen, zoals pop, jazz of blues, kunnen kiezen voor piano pop & jazz. De invulling van de lessen hangt af van de wensen van de cursust. De nadruk zou bijvoorbeeld  kunnen liggen op het spelen van akkoordbegeleidingen, grooves en improvisaties in pop- en jazzmuziek.
Cursisten kunnen leren vrij om te gaan met melodieën en akkoorden. Ook is de cursus geschikt voor  zangers die zichzelf willen leren begeleiden op piano. Of voor pianisten die zelf willen componeren of arrangeren.

instrumentale lessen
Wie een instrument wil leren bespelen zit goed bij DE KOM. Of je nu regelmatig een korte les wilt of langere lessen met tussentijds veel oefentijd: het kan allemaal. Samen met de docent richt je de lessen naar wens in.

samen muziek maken
DE KOM gelooft in de kracht van samen muziek maken. Het is niet alleen heel leuk om samen te spelen, het is ook bijzonder leerzaam en stimuleert de muzikale ontwikkeling. Daarom heeft samen muziek maken een prominente rol in het muziekonderwijs van DE KOM, binnen en buiten de les. Op verschillende momenten in het seizoen worden de reguliere muzieklessen vervangen door samenspellessen. De muziekdocenten koppelen leerlingen aan elkaar en stellen zo duo's, trio's of zelfs grotere ensembles samen, vaak met verschillende instrumenten. Naast de samenspellessen zijn er gezamenlijke optredens en concerten.

extra samenspel
Leerlingen die graag nog meer tijd besteden aan samenspelen, tijdens of buiten de samenspelweken, kunnen in overleg met de docent extra samenspeluren inpassen in het lesprogramma. Hierbij kan desgewenst worden toegewerkt naar een speciaal optreden, bijvoorbeeld een lunchconcert.

Neem eens een kijkje op de website van docent Jeroen van der Blom.

tarieven seizoen 2017-2018 (35 weken)
jeugd en jongeren
t/m 20 jaar
15 minuten (groepsles) € 465
20 minuten (+ 12 uur extra samenspel) € 725
20 minuten € 575
30 minuten (+ 12 uur extra samenspel) € 990
30 minuten € 840
5-urenkaart € 330
kennismaken instrument (5 lessen, 20 minuten) € 90
volwassenen
vanaf 21 jaar
Voor cursisten vanaf 21 jaar wordt het onderwijs verzorgd door docentencollectief De KunstKombinatie. Zie voor meer informatie en inschrijven www.kunstkombinatie.com.

Genres

Leeftijden

Lesdagen

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.