Aanvang
vanaf 4 september 2017
Lesdag
in overleg
Leeftijd
7+
Prijzen
zie tabel onderaan
Type les
duoles, individueel, groepsles
Genre
muziek
Docent(en)
Gerrit Vastenhouw, Hans Kämper
Cursuscode
1200

keyboard
7+

Het keyboard is een populair instrument dankzij de vele mogelijkheden die het biedt. Het keyboard is geschikt om alle muziekstijlen op te spelen, van hippe popsongs  en vette dancetracks tot klassiek repertoire. Het instrument kan veel verschillende sounds produceren. Zo is het mogelijk om een nummer helemaal naar wens te laten klinken: met pianoklanken, gitaarsounds, moderne synthesizergeluiden of instrumenten als viool, saxofoon, fluit en accordeon. Jonge kinderen beginnen met het spelen van bekende liedjes, waarbij ze ritmisch ondersteund worden door drumbegeleiding. Oudere starters spelen vaak populaire muziek uit de hitlijsten.

instrumentale lessen
Wie een instrument wil leren bespelen zit goed bij DE KOM. Of je nu regelmatig een korte les wilt of langere lessen met tussentijds veel oefentijd: het kan allemaal. Samen met de docent richt je de lessen naar wens in.

samen muziek maken
DE KOM gelooft in de kracht van samen muziek maken. Het is niet alleen heel leuk om samen te spelen, het is ook bijzonder leerzaam en stimuleert de muzikale ontwikkeling. Daarom heeft samen muziek maken een prominente rol in het muziekonderwijs van DE KOM, binnen en buiten de les. Op verschillende momenten in het seizoen worden de reguliere muzieklessen vervangen door samenspellessen. De muziekdocenten koppelen leerlingen aan elkaar en stellen zo duo's, trio's of zelfs grotere ensembles samen, vaak met verschillende instrumenten. Naast de samenspellessen zijn er gezamenlijke optredens en concerten.

extra samenspel
Leerlingen die graag nog meer tijd besteden aan samenspelen, tijdens of buiten de samenspelweken, kunnen in overleg met de docent extra samenspeluren inpassen in het lesprogramma. Hierbij kan desgewenst worden toegewerkt naar een speciaal optreden, bijvoorbeeld een lunchconcert.

tarieven seizoen 2017-2018 (35 weken)
jeugd en jongeren
t/m 20 jaar
15 minuten (groepsles) € 465
20 minuten (+ 12 uur extra samenspel) € 725
20 minuten € 575
30 minuten (+ 12 uur extra samenspel) € 990
30 minuten € 840
5-urenkaart € 330
kennismaken instrument (5 lessen, 20 minuten) € 90
volwassenen
vanaf 21 jaar
Voor cursisten vanaf 21 jaar wordt het onderwijs verzorgd door docentencollectief De KunstKombinatie. Zie voor meer informatie en inschrijven www.kunstkombinatie.com.

Genres

Leeftijden

Lesdagen

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.