KOMopLIVE

Elke laatste zaterdagmiddag van de maand kan het weekendgevoel nog even opgerekt worden tijdens KOMopLIVE. Met een hapje en een drankje erbij kan er genoten worden van lekkere livemuziek in de intieme setting van ons theatercafé. 

Tijdens KOMopLIVE treden toonaangevende en spraakmakende singer-songwriters, bands of ensembles live op in ons theatercafé. Op het programma staan veelal muzikanten uit de regio die voornamelijk eigen werk ten gehore brengen. 

DE KOM programmeert deze optredens om muziekliefhebbers te laten kennismaken met kwalitatief goede muziek die soms nog niet bij het 'grote' publiek bekend is. En om een podium te bieden aan aanstormend talent.

"Wat een genot om voor zo'n aandachtig luisterend publiek te spelen! Het was gezellig, muisstil tijdens de liedjes en het applaus aan het eind was hartelijk en zeer enthousiast. Elke band die wil dat de liedjes goed tot hun recht komen zal zich hier als een vis in het water voelen."
 (Léon Geuyen, The Yearlings)

KOMopLIVE vindt plaats in twee sets met tussendoor een pauze. De bar is open vanaf een half uur voor aanvang en er kunnen tijdens de optredens hapjes en drankjes besteld worden. 

Events in dit thema