Junior Summer Vibes

Gioia Parijs, Luna, Mixed Up e.a.
za 8 jul 15.30
za 8 jul
15.30

Het schooljaar is bijna voorbij en om de zomervakantie lekker te beginnen, kun je helemaal uit je bol bij jouw favoriete sterren, op het jaarlijkse festival Junior Summer Vibes!

Kom aan het begin van de zomervakantie naar DE KOM en ontmoet daar de leukste artiesten! Bekijk de optredens, ga met ze op de foto en neem een gratis handtekeningenkaart mee naar huis! En als je geluk hebt, win je met je ticket ook nog eens een leuke prijs!

Vorig jaar vond de allereerste editie van Junior Summer Vibes plaats en dat was een groot succes, dus dit jaar is het event weer terug bij DE KOM! Met dit keer optredens van zangeres en actrice Gioia Parijs (bekend van o.a. De Zomer Van Zoë), zangeres Luna (winnares Junior Songfestival 2022) en de popgroep MIXED UP (2e bij het Junior Songfestival).

Presentator Niels Schlimback (bekend van FOURCE) praat de show aan elkaar en geeft superleuke prijzen weg aan het publiek. Na afloop van de show kan iedereen met alle artiesten op de foto bij de meet&greet in de foyer, onder het genot van lekkere beats van DJ Levin Ross! WWW.JUNIORSUMMERVIBES.NL

Na afloop van de Junior Summer Vibes (rond 16.45) is er nog een meet & greet in de foyer (tussen 17.00 en 18.30).