Lunchpauzeconcert

KEP, jazz trio van Koen, Elsie en Peter
Gratis voorstelling
vr 26 mei 12.45
vr 26 mei
12.45
  • vr 26 mei
    12.45
    theatercafé
    geweest

KEP bestaat uit 3 docenten van het Kunstencentrum en KunstKOMbinatie de KOM`. Peter en Elsie maakten vroeger deel uit van 'Elsie en de Mannen' en hadden weer veel zin om een nieuwe band op te richten. Door een toevallig gesprek met Koen kwamen ze erachter dezelfde liefde voor jazz te hebben. Na een keer samen repeteren was het duidelijk, de klik was er. Tijdens het lunchconcert laten ze hun voorkeur voor jazz horen met stukken van John Scofield, Sonny Rollins, Miles Davis en ook eigen nummer.

Goede tradities moeten gekoesterd worden, vindt DE KOM. Daarom kan je in DE KOM weer genieten van een lunchpauzeconcert. In het Theatercafé trakteert een artiest of ensemble u iedere maand op lichtverteerbare muziek met een korte toelichting. De concerten beginnen, zoals u gewend bent, om 12.45 uur. Vanaf 12.30 uur bent u welkom in ons Theatercafé.

Op vrijdag 26 mei verzorgen Koen, Elsie en Peter vanaf 12.45 uur een lunchpauzeconcert in het theatercafé van DE KOM. Kom langs op deze muzikale vrijdagmiddag.

Onderdeel van

Programma

Koen van Dijk     drums
Elsie Reiziger      saxofoon
Peter van der Ent   gitaar