Benefietconcert t.b.v. Politiekapel Suriname

Nederlands Politie Orkest
Gastvoorstelling
di 21 mrt 20.00
di 21 mrt
20.00
  • di 21 mrt
    20.00
    Rabobankzaal
    geweest

De Politie heeft een goede relatie met de collega's in Suriname op verschillende niveaus. Ook op muzikaal gebied. De Surinaamse Politiekapel heeft bij ons de noodklok geluid, vanwege de slechte staat van hun instrumentarium. Veel instrumenten zijn oud en versleten. Geld om nieuwe aan te schaffen is er niet. Daarom komt het Nederlands Politie Orkest in actie. De opbrengst van de avond komt geheel ten goede van de inzameling. Heeft u nog een goed instrument liggen wat u wilt doneren? Dat kan deze avond ook!

VIP-arrangement
Als VIP naar het concert? Dat kan! Dit VIP-arrangement bestaat uit een 4-gangenmenu bestaande uit originele Surinaamse gerechten, drankjes en een VIP-toegangskaart voor de voorstelling. Het VIP-arrangement zal aanvangen om 18.00 uur in het theatercafé van DE KOM en wordt verzorgd door Patricks Catering.

De kosten voor dit arrangement zijn 150 euro per persoon. De opbrengst van de VIP-arrangement komt ook geheel ten goede van het benefietconcert. VIP-arrangementen zijn te boeken via bureau@politieorkest.nl onder vermelding van uw naam en aantal te boeken VIP-arrangementen.