Behoorlijk Boos (5+)

Oortwolk
Nationaal Theaterweekend 2023 | Nationale Voorleesdagen
zo 29 jan 14.00
zo 29 jan
14.00
  • zo 29 jan
    14.00
    kleine zaal
    geweest

Behoorlijk Boos is een vrolijke, innemende voorstelling over boos zijn, naar 'Is er dan niemand boos?' van Toon Tellegen, waarin zijn taal werkelijk tot leven komt.

Eekhoorn was jarig, maar Spitsmuis kon niet komen om allerlei verzonnen redenen. Nu denkt Spitsmuis dat Eekhoorn daar hartstikke boos over is, maar dat is helemaal niet zo. Dat vindt Spitsmuis niet leuk en gaat er daarom alles aan doen om Eekhoorn tóch boos te krijgen. Ondertussen wordt Spitsmuis zelf steeds kwader…

Van 25 januari t/m 4 februari zijn het ook de Nationale Voorleesdagen. Deze staan dit jaar in het teken van feest - en natuurlijk mooie verhalen, zoals van Toon Tellegen.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Ook kinderen onder de leeftijdsgrens hebben een geldig ticket nodig.

Boek ook het Pannenkoekenarrangement bij Behoorlijk Boos. Voor €10,50 p.p. kun je voorafgaand van de voorstelling onbeperkt pannenkoeken eten in het theatercafé (exclusief drankjes). Voeg het arrangement toe in je winkelmandje tijdens het boeken.