Komedycafe

Nabil Aoulad Ayad, Raoel Fatehmahomed, Paul Schoolderman & MC. Davey Turnhout
vr 9 dec 20.30
vr 9 dec
20.30
  • vr 9 dec
    20.30
    theatercafé
    geweest

Op vrijdagavond 9 december bent u van harte welkom voor een hilarische avond in de gemoedelijke sfeer van het theatercafé van DE KOM. Tijdens het KOMedycafé presenteren wij een interessante mix van namen, stijlen, doorgewinterde artiesten en nieuw talent. Geniet met een hapje en een drankje van de goede grappen van aanstormend talent en de MC die de avond soepeltjes aan elkaar praat.

Paul Schoolderman
Voor een comedian is 2022 een topjaar geweest. Het land rolde van de ene crisis in de andere en meerdere beerputten gingen open. Poetin zette de wereld nog wat verder op scherp. De rode knop was niet meer alleen voor de smakeloze quizzen op televisie. De wereld in brand en het land in chaos. Paul Schoolderman geeft zijn visie op dit jaar en constateert dat uiteindelijk iedereen het kind van de rekening is.

Nabil Aoulad Ayad
De acterende, beatboxende, pianospelende cabaretier Nabil (Aoulad Ayad) werd geboren op 7 juni 1984 te Waalwijk. Hij begon als humanbeatboxer bij theatergezelschap ISH. In 2006 werd hij als beatboxer Nederlands kampioen en werd kort daarna gevraagd om op te treden voor de troepen in Afghanistan.

Raoel Fatehmahomed  -MC.
Raoel Fatehmahomed staat sinds 2013 op het podium als comedian. Je zou hem o.a. kunnen kennen van SBS6 Happy Hour, NPO De Hokjesman of je hebt hem voorbij zien vliegen in Bon Bini Holland 3 . Op dit moment tourt hij met zijn avondvullende voorstelling ‘Sterker dan 1’. Naast komiek is Raoel ook MC/presentator van diverse evenementen.

Davey Turnhout