Showcase & Mastermind

Musical 15+ en 18+
THEATRALE FINALE
za 25 jun - zo 26 jun
za 25 jun
-
zo 26 jun

Showcase en Mastermind worden achter elkaar gespeeld, zonder pauze.

Showcase - Musical 18+
Tijdens deze korte, theatrale audiotour door een (r)evolutionair museum over de podiumkunsten raken vier museumbezoekers in de ban van de allergrootste musicalhits uit de geschiedenis. En zelfs van die van de toekomst. Weten hoe dat zit? Boek deze Showcase van 20 minuten en laat je meeslepen langs diverse musical-acts. 

“Disclaimer. Wij zijn niet verantwoordelijk voor uw verwondingen of blessures tijdens de tour. Hou daarom ten alle tijden uw handen en baby’s binnenboord. Wij geven geen garantie voor ontmoetingen met bekende sterren zoals Freek Bartels of Jim Bakkum.”

Mastermind - Musical 15+
Mastermind Freya, een passief agressieve zakenvrouw die getekend is door het leven, organiseert een team bijeen om een grote roofoverval in een bank te plegen.  En daar heeft ze zo haar redenen voor. En ze is niet de enige.  Haar team bestaat uit een explosief personage, een spion met een dubbelzijdig karakter, iemand met een bucketlist en een uit de TBS kliniek ontsnapte Ninja. Het onnozele broertje, dé stoorzender van het gezelschap, is ook van de partij, hij is namelijk een held met paperclips én sloten. Gelukkig sluit er ook een computernerd aan waar dit gespuis pas echt van op aan kan als het echt nodig is. En dat is het! 

Docenten: Tineke Blok, Suzan Heyne & Sandra van Wijk

25 juni | 20.15 uur
26 juni | 15.15 uur

kleine zaal