De Roep van de Jungle (2+) | Het Peuterfestival

Dirk Scheele
za 13 mei 15.00
za 13 mei
15.00

Tijdens het Peuterfestival verandert DE KOM in een vrolijk oerwoud. Hier kunnen kinderen uitgebreid spelen. Tijdens het festival kunnen kinderen naar de voorstelling De Roep van de Jungle of naar Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn hoofd gepoept heeft. Een ticket voor één van deze voorstellingen geeft toegang tot het Peuterfestival.

Wanneer Dirk Japie eindelijk vindt, starten Dirk en de band een muzikale zoektocht naar een nieuwe band voor Japie het Apie. De jungle-dieren strijden om beurten voor een felbegeerd plekje in de band en dit levert veel hilarische audities op. Tina de Tijger zingt een stoer, spannend lied en Petra de Papegaai verblindt iedereen met haar bontgekleurde verenpak. Maar...kan Japie eigenlijk zelf wel zingen? Een spetterend Jungle-Popconcert is het gevolg, waarin veel bekende en nieuwe liedjes van Dirk worden gezongen, en de kinderen in de zaal volop mee kunnen zingen en dansen.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Ook kinderen onder de leeftijdsgrens hebben een geldig ticket nodig.